acımız cok buyuk butun sozler kifayetsiz her ne olursa olsun ister birileri yasın bu olayı isterse gerçekten kaza olsun tek bir gerçek var ihmal!!!!! lutfen ben şuna inanıyorum gerçekten sosyal medya yüzünden biz bu hale geldik..Allaha ettiğim tek dua bu ihmalleri ve bu insanlara ateş düşüren caniler cezalarını çeksin eminimki çekmeseler bile ilahi adalet onlara gerekli cezayı verecektir.. biz ne zaman bu kadar duyarsız ve merhametsız olduk gerçekten çok üzülüyorum
Başbakan o kadar paranoyak bir adam ki sizler de kendisi gibi alışmışsınız aleyhinize olan olaylarda bu iş göründüğü gibi değil, paralel yapı, ilginç tesadüfler hikayelerine. Başta kader deniyordu baktınız bu kaderle geçiştirilemeyecek kadar büyük bir olay şimdi de bunlar bunlar iddia ediliyor diye ortaya çıkmışsınız. Dün maden işçileri 2 saate yakın konuştu, açın bakın bakalım bu kısa zamanda olan bir şey yüzünden mi gerçekleşmiş yoksa zaten ihmaller yıllarca devam mı ediyormuş? En son 2007-2008'de geldi enerji bakanı, o gelmeden hemen 1 hafta önce biraz çekidüzen verildi madene, sonra yine aynı dedi maden işçisi. 11 yakınını kaybetmiş maden işçisi. Kolunu makinaya kaptıran bir başka maden işçisi de nasıl ihmaller olduğundan bahsetti.
Ülkede gerçekleşen her iyi olay iktidar partisi sayesinde her kötü olayda işin altında başka iş var değil mi arkadaşlar? Siz doğru olana değil inanmak istediğinize inanıyorsunuz. Teraziye tüm gerçekleri koyduğunuzda ortaya çıkan tabloyu söylemekten kaçıyorsunuz. İnançlıysanız diğer tarafta inşallah şimdi farkında olduğunuz ama sırf Tayyip ERdoğan'a laf gelmesin diye sustuğunuz şeylerin hesabını verirken de bu kadar rahat olabilirsiniz.
Ha ayrıca bu topluma o kadar güzel kendini değersiz hissetme olayı aşılanmış ki sana hizmet etmesi gereken önce onun sana saygı duyması gereken başbakanı kendisinden değerli gören insanlar var. Başbakana x laflar söylenir miymiş başbakana böyle yapılırmıymış? Allah korusun ama bir kez yakınınızı devlet ihmalinden, siyasi egodan kaybederseniz gözünüz ne başbakan görür ne cumhurbaşkanı ne parti.
başbakan başbakkan başbakan başka bişey yazmamışsınız. 99 depreminde 25 bin kişi öldü kimse başbakan istifa demedi. ihmaller o zamanda vardı çarpık kentleşme vs kaçak yapılar. veli göçeri tutukladılar kaç sene sonra . o zamanlar neredeydiniz. neden konuşmuyordunuz, herşeyde başbakan. yağmur yağmadı başbakan güneş açmadı başbakan yeterin artık . yine malum cumhurbaşkanı bi kitap fırlattı ekonomi sıfırladı kimse sesini çıkarmadı. yazacak o kadar şey var ki... sizler ne kadar başbakan dedikçe bu millet daha fazla yapışıyor başbakana neden meyve veren ağaç taşlanır biz biliyoruz siz taşlamaya devam
99 depremiğnde bütün belediyeler suçlu idi,kaçak katlara izin verilirse,çarpıklaşmaya göz yumulursa herkes sesini çıkarır..
Veli göçer rant uğruna kaç tane hayat söndürdü orada..
Anayasa kitabı fırlatıldı evet,ekonomi de ne hale gelmişti..
Ama meyve veren ağaç taşlanmıyor pembe hanım...
Yapılanlar yetti artık,yeni,lir yutulur şeyler değil..
Keşke yağmur yağıp arkadan güneş açsada ,sorumlusu tabiat ana desek..
başbakan başbakkan başbakan başka bişey yazmamışsınız. 99 depreminde 25 bin kişi öldü kimse başbakan istifa demedi. ihmaller o zamanda vardı çarpık kentleşme vs kaçak yapılar. veli göçeri tutukladılar kaç sene sonra . o zamanlar neredeydiniz. neden konuşmuyordunuz, herşeyde başbakan. yağmur yağmadı başbakan güneş açmadı başbakan yeterin artık . yine malum cumhurbaşkanı bi kitap fırlattı ekonomi sıfırladı kimse sesini çıkarmadı. yazacak o kadar şey var ki... sizler ne kadar başbakan dedikçe bu millet daha fazla yapışıyor başbakana neden meyve veren ağaç taşlanır biz biliyoruz siz taşlamaya devam
bütün belediye suçlu olsa ne farkeder zaten 3 lü koalisyon vardı. kimse gık demedi. eee fırlatıldı ekonomi ne hale gelmişti sonra süper cumhurbaşkanı ilan edidi adam . yapılanlara tahammülünüz yok onu anlıyoruz çünkü oturan yerinden kalkmayan pasif yöneticilere alışmışsınız devam edin. tabiat ana nedir ya tabiat baba da var mıdır merak ettim
Oturan adam dediğiniz kişi ile sakın olaki şimdiki hükümeti karıştırmayın olurmu..
Tabiat babada var,merak etmeyin,kuzenler yeğenler hep içiçe zaten
tabiat ana gaiadır, tabiat babayı düşündümde belki pan a tekabül edebülürrrrr.
bilmeyenler için.
orman tanrısıda:))Çoban tanrısı pan hazretleri
orman tanrısıda:))
Yarı insan yarı keçi imiş,ama sevimli imiş
ama sen sordun varmı tabiat ana diye.tabiat babada varmı dedin ekledin birde.kıvırın biraz daha en iyi şeyi yapıyorsunuz. cevap istedikce kıvırma
kılıçtaroğlu nerde:44: hayatı hakkında şüphelerim oluşmaya başladı olabildigince takipe diyorum haberleri başka başka kanallardada muhalefet liderlerini göremedim mhp liderini gördüm bi ara o kadar bide maden ocanda ki programda chpli vekil vardı önerge sunan o kadar kılıçdaroğlu nerde acaba merak içindeyim...
kıvırın biraz daha en iyi şeyi yapıyorsunuz. cevap istedikce kıvırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?