- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
çocuk gelişim uzmanı olarak yanıt vermek istiyorum ama zaten annelerimiz de çok güzel açıklamışlar.her çocuğun yapısı farklı. ilgisini çekmemiştir o etkinlik. ayının çok üstünde olabilir. gelişimini destekleyecek pek çok etkinlik var kimi resme ilgi duyar saatlerce bakar kitaplarıyla oynar. kimi sese ilgi duyar mesela. o çocuğa da sesli müzik aletleri alarak ışıklı kitaplar alarak ilgisini çekebilirsiniz. etiket yapıştırmaz da kutulara top atar mesela. çocuğunuzu gözlemleyip doğru etkinlikleri bulabilirsiniz.
sosyal medyayı da baz almayın lütfen. o 2 dklık görüntüyü çekmek için saatlerini veriyor o insanlar. o çocuklar da sizinki gibi 2 dk bakıp sonra arkasını dönüyordur. onlar o anı yakalayıp sergiliyor. ya da o aktiviteyi çekmeden önce 50 kez tekrar yaptırıyorlar çocuğa. ama yeni nesil feci akıllı. inanın o sosyal medya çocuklarının hepsinin bilinci yerinde az çok ne olduğunu kestirebiliyorlar. hepsi için diyemem kimsenin anneliğini sorgulamak da bana düşmez ama büyüdüklerinde hangi şekilde yetişen çocuk daha mutlu büyümüş olacak onu bilemeyiz.
sosyal medyayı da baz almayın lütfen. o 2 dklık görüntüyü çekmek için saatlerini veriyor o insanlar. o çocuklar da sizinki gibi 2 dk bakıp sonra arkasını dönüyordur. onlar o anı yakalayıp sergiliyor. ya da o aktiviteyi çekmeden önce 50 kez tekrar yaptırıyorlar çocuğa. ama yeni nesil feci akıllı. inanın o sosyal medya çocuklarının hepsinin bilinci yerinde az çok ne olduğunu kestirebiliyorlar. hepsi için diyemem kimsenin anneliğini sorgulamak da bana düşmez ama büyüdüklerinde hangi şekilde yetişen çocuk daha mutlu büyümüş olacak onu bilemeyiz.