- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Anlamadın valla.Adı bir ara sahte psikoloğa çıkmıştı. Diploması olmadığı halde insanlara randevu vermiş fahiş fiyata falan. Ad vermek istemiyorum ama anlaşılmıştır herhalde
O kadın kendi takipçilerini bile yerden yere vuruyor.Ne şişkoluğunu bırakıyor ne de herneyse ağzı bozuk kadının teki!Adı bir ara sahte psikoloğa çıkmıştı. Diploması olmadığı halde insanlara randevu vermiş fahiş fiyata falan. Ad vermek istemiyorum ama anlaşılmıştır herhalde
Yalnız değilsinsosyal medyada takip ettiğim birkaç hesap var. çoğu zaten birbirinin aynısı neredeyse çocuk odası dekorasyonları bile aynı. onları gördükçe kendimi yetersiz hissediyorum. mesela az önce 22 aylık oğluyla çıkartmalı etkinlik yapan birini gördüm. ya da herkeste görüyorum adeda gelişim seti. faydalı olduğuna inandığım için aldım 2 yaş olanı. kime baksam çocuğu takır takır yapıyor. ben kitap okumaya çalışsam da kızım dinlemiyor ki hep bir karıştırma peşinde. hele o setin yüzüne bile bakmadı. üstüne oturdu. ben de bıraktım. bazen sanki anneliği beceremiyorum gibi geliyor. olmuyor sanki o kadar uğraşıyorum kızımla ilgileniyorum ama affedersiniz bi taraflarını yayıp çocuğun eline telefonu veren komşumun çocuğu bile daha çok konuşuyor.
2 yaş çocuğu için beklentiniz çok fazla onlar için suan keşif zamanı .Siz alıp kitabı yine de okuyun o karıştırmak istediğinde bırakın karıştırsın yine okumaya devam edin ilgisi tamamen dağıldığında bırakabilirsiniz.Siz tohumlarınızı ekin onlar zamanla filizlenir ,tıpkı tabiat gibi.sosyal medyada takip ettiğim birkaç hesap var. çoğu zaten birbirinin aynısı neredeyse çocuk odası dekorasyonları bile aynı. onları gördükçe kendimi yetersiz hissediyorum. mesela az önce 22 aylık oğluyla çıkartmalı etkinlik yapan birini gördüm. ya da herkeste görüyorum adeda gelişim seti. faydalı olduğuna inandığım için aldım 2 yaş olanı. kime baksam çocuğu takır takır yapıyor. ben kitap okumaya çalışsam da kızım dinlemiyor ki hep bir karıştırma peşinde. hele o setin yüzüne bile bakmadı. üstüne oturdu. ben de bıraktım. bazen sanki anneliği beceremiyorum gibi geliyor. olmuyor sanki o kadar uğraşıyorum kızımla ilgileniyorum ama affedersiniz bi taraflarını yayıp çocuğun eline telefonu veren komşumun çocuğu bile daha çok konuşuyor.
Anlamadım valla.
Pislik kadin ya sinir oldum, zaten konuşmaları o kadar yapmacık ki.yok artık yavideonun sonunda birde minnoş minnoş konuşmaya devam ediyor
Baktım baktım. Mesajımı da düzenledim.Google'a sahte psikolog influencer yazın o zaman
O kadın kendi takipçilerini bile yerden yere vuruyor.Ne şişkoluğunu bırakıyor ne de herneyse ağzı bozuk kadının teki!
ben bazen etkinlik bulmak icin instada falan bazi anneleri takip ederim, benim kiz etkinlik yapmayi sever ama hareketlidirde, bazen ben biseyler cizip kesmeye calisirken bakarim o orda baska bir seyi almis eline katir kutur keser falan, icimden benim bebemde kurt var heralde derdim, belki de o cocuklarin hepsi boyle baski altinda.Pislik kadin ya sinir oldum, zaten konuşmaları o kadar yapmacık ki.
Isminde kitchen olan itici dimi?Onlar mukemmel zamanlamada story cekıp foto cekıp -mış gibi yapıyorlar.Süper pazarlama tekniği.
Sız normalsiniz ıcınız rahat olsun.
Bir de her cocuk farklı.Benım de takıp ettıgım var bır tane.Kızı 13 aylık.Benımkıler 2 ay once yanı 13 aylıkken koltuk tepelerinde,yurume arkadasımın ustundeler,hatta biri teknıgı bır becerse takla atacak.Bu bebegın storylerını ızlıyorum hareketlerı bıle yavas
ne uslu,cocuk durdugu yerde oturuyor resmen dakıkalarca.Bu cocukla her etkınlık yapılır.bIr ara kafayı taktım benımkıler neden yapmıyor dıye ama benım bebeklerım hareketlı.Bır daha da stabıl durdukları hıc bır aktıvıte yaptırmadım.
sosyal medyada takip ettiğim birkaç hesap var. çoğu zaten birbirinin aynısı neredeyse çocuk odası dekorasyonları bile aynı. onları gördükçe kendimi yetersiz hissediyorum. mesela az önce 22 aylık oğluyla çıkartmalı etkinlik yapan birini gördüm. ya da herkeste görüyorum adeda gelişim seti. faydalı olduğuna inandığım için aldım 2 yaş olanı. kime baksam çocuğu takır takır yapıyor. ben kitap okumaya çalışsam da kızım dinlemiyor ki hep bir karıştırma peşinde. hele o setin yüzüne bile bakmadı. üstüne oturdu. ben de bıraktım. bazen sanki anneliği beceremiyorum gibi geliyor. olmuyor sanki o kadar uğraşıyorum kızımla ilgileniyorum ama affedersiniz bi taraflarını yayıp çocuğun eline telefonu veren komşumun çocuğu bile daha çok konuşuyor.
Bitarafini yayıp cocugun eline telefon veren kadında yada çocuğunu teşhir edip sosyal medyaya koyan annede değil marifet kendinizi kıyaslamaniz çok aşırı saçma ben bu yaştaki çocuğun hareketlerini öğretmekten değil genlerden geldiğini düşünüyorum ben ve eşim asla konuşkan biri değiliz ama kızım doğduğu günden beri carcar susmaz dedesi kılıklı deriz yani hiç susmaz hep konuşur biz ogretmedik mesela oyun kurmaz kitap dinler ama asla oyuncaklarla işi olan bı çocuk değil ben ne yaparsam yapayım hiç daha evcilik oynatamadimsosyal medyada takip ettiğim birkaç hesap var. çoğu zaten birbirinin aynısı neredeyse çocuk odası dekorasyonları bile aynı. onları gördükçe kendimi yetersiz hissediyorum. mesela az önce 22 aylık oğluyla çıkartmalı etkinlik yapan birini gördüm. ya da herkeste görüyorum adeda gelişim seti. faydalı olduğuna inandığım için aldım 2 yaş olanı. kime baksam çocuğu takır takır yapıyor. ben kitap okumaya çalışsam da kızım dinlemiyor ki hep bir karıştırma peşinde. hele o setin yüzüne bile bakmadı. üstüne oturdu. ben de bıraktım. bazen sanki anneliği beceremiyorum gibi geliyor. olmuyor sanki o kadar uğraşıyorum kızımla ilgileniyorum ama affedersiniz bi taraflarını yayıp çocuğun eline telefonu veren komşumun çocuğu bile daha çok konuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?