- 18 Şubat 2018
- 32
- 13
- 38
- 39
Sebep ??Şuan çok şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebep ??Şuan çok şaşırdım
Kızım o diil de cankan bile dolandırıcı olmus basımıza baksana.merve nin dediği gibi fırmısı mı
Cankan'a bunu yapan hayat bize ne yapmazKızım o diil de cankan bile dolandırıcı olmus basımıza baksana.
Fatih A.B.B. Studio on Instagram: "Merhabalar, ben Cankan! ''Yar Yar'', ''Yaranamadım'', ''Nerdesin'', ''Sen Var Ya Sen'' gibi onlarca farklı müzisyenin yüzlerce başarılı şarkısına söz ve müzik olarak imza atmış popüler bir sanatçı olarak yaklaşık 12
69 likes, 5 comments - fabbstudiocom on August 10, 2020: "Merhabalar, ben Cankan! ''Yar Yar'', ''Yaranamadım'', ''Nerdesin'', ''Sen Var Ya Sen'' gibi onlarca farklı müzisyenin yüzlerce başarılı şarkısına söz ve müzik olarak imza atmış popüler bir sanatçı olarak yaklaşık 12 seneden beri severek...www.instagram.com
İkisi de çok farklı seylerde ondanSebep ??
Ya dıger ntwrk aglarında olsugu gibi bende ınst. Üzerinden üyelere ulaşıp üye kaydı alıyorum aslında bazende katalogdan bişiler styom yada kendı ıhtıyaclarımı alıyom. Amacım sadece üye kaydı almakAma işte bu devirde kimse kimseye güvenemez ki, bunu nasıl sağlayacaksınız? Ayrıca yasal olması da çok önemli mesela, yani vergisi vs
Çok üzgünüm biliyosun en sevdiğimCankan'a bunu yapan hayat bize ne yapmaz
TuhhYa dıger ntwrk aglarında olsugu gibi bende ınst. Üzerinden üyelere ulaşıp üye kaydı alıyorum aslında bazende katalogdan bişiler styom yada kendı ıhtıyaclarımı alıyom. Amacım sadece üye kaydı almak
Bizi de bulsun o halde ben reklama inandımÇok üzgünüm biliyosun en sevdiğim
Haketiysem eyvallah güle güle kardeşimNe olmuş banlanmışsam ya da yine banlanacaksam Çok önemseseydim yazmazdım ulaşmak isteyen ulaşır Mani olmayalım!!!