Kızlar selam

Allah dermansız dert vermesin öncelikle

Bu dert sayılmaz ama işsiz olunca takıyor kafaya insan

Sosyal medyayı ayarında kullanan biriyim, arada çok büyük mevzu olmadıkça(rahatsız etme gibi) engelleme olayını çok ergence bulurum. Bi dönem bi süre flörtleştiğim erkek kişisiyle ayrılınca sonrasında birbirimizi takipten çıkmıştık buraya kadar sıkıntı yok, arada aklıma eserse mazide kalanları stolklarım falan. Neyse geçen bu şahısla karşılaştık ama karşı caddelerdeydik benim otobüsüm geldi bindim gittim.
Bir müddettir hesabım herkese açık konumda, hikaye atmıştım bi baktım bu izlemiş hikayemi, o an tıkladım ismine ve sayfa açılmadı başka bi hesaptan baktım hesabı donuk değil yani beni engellemiş

Ertesi gün bildirim geldi telefona bi baktım beni takip etmeye başlamış, ismine tıkladım sayfa açılmadı

Ve bugün bu ergenus yine hikayeme bakmış tam ismine tıkladım engellicem hata verdi sanırım bu engeli açıp açıp bakıp engelliyor. bu ileri zeka yüzünden hesabımın keyfini bozmak istemiyorum ama ben engellemek istiyorum bilen var mı olabiliyo mu bizi engelleyen birini engelleme durumu?
Sadece bunu sormak için gereksiz bilgi vermiş olabilirim ama kısa konuştuğum görülmemiştir hiç