• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya ergeni

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.731
798
Kızlar selam :hamarat:
Allah dermansız dert vermesin öncelikle :dua:
Bu dert sayılmaz ama işsiz olunca takıyor kafaya insan :KK45:
Sosyal medyayı ayarında kullanan biriyim, arada çok büyük mevzu olmadıkça(rahatsız etme gibi) engelleme olayını çok ergence bulurum. Bi dönem bi süre flörtleştiğim erkek kişisiyle ayrılınca sonrasında birbirimizi takipten çıkmıştık buraya kadar sıkıntı yok, arada aklıma eserse mazide kalanları stolklarım falan. Neyse geçen bu şahısla karşılaştık ama karşı caddelerdeydik benim otobüsüm geldi bindim gittim.
Bir müddettir hesabım herkese açık konumda, hikaye atmıştım bi baktım bu izlemiş hikayemi, o an tıkladım ismine ve sayfa açılmadı başka bi hesaptan baktım hesabı donuk değil yani beni engellemiş :işsiz: Ertesi gün bildirim geldi telefona bi baktım beni takip etmeye başlamış, ismine tıkladım sayfa açılmadı :halay:Ve bugün bu ergenus yine hikayeme bakmış tam ismine tıkladım engellicem hata verdi sanırım bu engeli açıp açıp bakıp engelliyor. bu ileri zeka yüzünden hesabımın keyfini bozmak istemiyorum ama ben engellemek istiyorum bilen var mı olabiliyo mu bizi engelleyen birini engelleme durumu?
Sadece bunu sormak için gereksiz bilgi vermiş olabilirim ama kısa konuştuğum görülmemiştir hiç :KK53:

birisi sizi engellediyse eğer hesabı açıksa "henüz hiçbir gönderi yok" olarak görünür. takip isteği vs atamazsınız. eğer isme tıklıyorsanız ve sayfa gelmiyorsa hesabını donduruyordur.

İlk dediğim durumda da normal engelleme yaptığınız gibi engelleyebiliyorsunuz.

birisi sizi engellediyse eğer hesabı açıksa "henüz hiçbir gönderi yok" olarak görünür. takip isteği vs atamazsınız. eğer isme tıklıyorsanız ve sayfa gelmiyorsa hesabını donduruyordur.

İlk dediğim durumda da normal engelleme yaptığınız gibi engelleyebiliyorsunuz.
Yok canısı hesap donuk değil ama bende de çıkmıyor çıksa basıcam engeli

Yok canısı hesap donuk değil ama bende de çıkmıyor çıksa basıcam engeli

şuan iki kişiden teyit ettim beni engellediğine emin olduğum :halay:

birinin hesabı açık henüz hiçbir gönderi yok diyor,diğerinin kilitli istek atmaya çalıştım atamadım. zaten search kısmına yazınca da çıkmadı. herif instagramın bugını bulmuş ne diyelim :KK70:

şuan iki kişiden teyit ettim beni engellediğine emin olduğum :halay:

birinin hesabı açık henüz hiçbir gönderi yok diyor,diğerinin kilitli istek atmaya çalıştım atamadım. zaten search kısmına yazınca da çıkmadı. herif instagramın bugını bulmuş ne diyelim :KK70:
Gönderilerimi beğenen biri beni engellediğinde o dediğin oluyor yani henüz hiç gönderi yok şeysi çıkıyor ama bu şahıs arama kısmında çıkmıyor çıksa basıcam engeli, engeli açsın diye de nöbet tutamam ki instada :KK53:

ergen kişisinin profilini bir başkasından bulup kendine mesaj olarak at. sonra kendi hesabından o mesajı açıp profile tıklamayı dene. belki olur oyle. emin değilim ama :deli:

Bence engelleme.At hikayene onun tanımadığı bir yakın erkek arkadaşınla resmini ohhh miss gibi çatlasın ortadan ikiye:halay:

Senin derdine can kurban sinsi:deli:

Şöyle, baktığını anlama diye hikayeni izleyip izleyip engelliyor seni adamda zeka einstein:halay:
Zeki değil balım ya tam bir zeka yoksunu :KK53: zaten denk gelip engeli bastım gereksize :D

Bence engelleme.At hikayene onun tanımadığı bir yakın erkek arkadaşınla resmini ohhh miss gibi çatlasın ortadan ikiye:halay:
İnan çatlaması bile umrumda değil canım ya ondan engelledim ve kafam rahatladı :KK76:

Back
X