• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya da yediğini içtiğini paylaşan görgüsüzler

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.366
133
Hangi başlığa uygun olacağını bilemedim dert değil bu tabikide :) sosyal medyada bakıyorum da millet aşmış kendini tamam mesela kahve sunumu vs bunları paylasırsın bunlar hoş geliyor ama akşam yediğin meyveyi yemeği ne diye paylaşır bu insanlar bir tek bana mı komik geliyor ?

sosyal medyayla ilgili açılan kaçıncı konu bu ama çözümü yok. sosyal medya niye var her şeyi paylaşmak için diyenler gelir şimdi. bencede çok saçma
Kendini paylaş eşini paylaş gezdiğin yerleri paylaş her akşam ne yemek yediğini biliyorum sacmalıga bak :) o gelenlerde bence paylaşanlardan :)

Bence sosyal medyada herhangi bir şey paylaşmak saçma. Tatile gittiğinizde, evlendiğinizde ya da arkadaşlarla gezdiğinizde foto atmak da saçma. Niye başkaları benim ne yaptığımı bilsin? O yüzden ben kullanmıyorum. O şekil kullananlara görgüsüz demem, çünkü artık çağımız teşhir çağı. Mutluluk da sevinç de üzüntü de teşhir ediliyor. Sapıkça boyutlara ulaşmaya başladı. (Cenaze ile foto çekip paylaşmak gibi). Lakin beni ilgilendirmez. Gerçekten rahatsız oluyorsanız takip etmezsiniz.

Bir ara inst.. yeni moda olduğunda herkes yediğini içtiğini paylaşıyodu da artık azaldı bu akım ünlüler ve yemek siteleri harici çok paylaşan yok diye düşünüyorum.Ama çok rahatsızsan sosyal medya kullanma tabiki. Kimsenin ne paylaştığı seni ilgilendirmez.

İsteyen istediğini paylaşır beni ilgilendirmez. Saçma buluyorsam bakmam, paylaşmam.

Not: yemek falan paylaşmıyorum dahası sosyal medya kulanmıyorum.
Hamilesi var durumu kötü olanı var ve benim gibi görgüsüz deyip dalga geçeni var komik gözüktüklerini anlamalılar bence rahatlar zaten

Kimin ne durumda oldugunu bilemeyiz. Olan var, olmayan var. Ben yiyecek paylasilmasini dogru bulmuyorum. Ama yapabilecek bisey yok
Annemizle fotoğraf da paylaşmayalım, olan var olmayan var. Bu şekilde düşünürseniz sosyal medyada paylaşılanların toptan kaldırılması gerek. Gördüğümüz şeylerin %95'i bizde olmayan şeyler çünkü.

Bir ara inst.. yeni moda olduğunda herkes yediğini içtiğini paylaşıyodu da artık azaldı bu akım ünlüler ve yemek siteleri harici çok paylaşan yok diye düşünüyorum.Ama çok rahatsızsan sosyal medya kullanma tabiki. Kimsenin ne paylaştığı seni ilgilendirmez.
İnsta da bloggerlar var ya da yemek sayfaları onlar normal geliyor tarif veriyor ama mesela ben hiç çalılan bayanın yemek paylastıgını görmedim hep evinde oturup meşgalesi olmayan kendini sadece bunla var eden insanlar atıyor bende evdeyim ama ders calısıyorum beni ilgilendirmez ama paylasıyorlarsa yorum yapabilirim

Hangi başlığa uygun olacağını bilemedim dert değil bu tabikide :) sosyal medyada bakıyorum da millet aşmış kendini tamam mesela kahve sunumu vs bunları paylasırsın bunlar hoş geliyor ama akşam yediğin meyveyi yemeği ne diye paylaşır bu insanlar bir tek bana mı komik geliyor ?
Wc ye bile girerken boy boy resim atacak olanlar var.Yemek yerkene,kahve içerkene,Kahve keyfimiz, soytarı gibi katılıyorum.

Back
X