Kahve postları bana da çok sıradan ve sıkıcı geliyor.Ben de hiçbirini beğenmiyorum.Kimin olduğu ile ilgili değil...
Teşekkür ederim kızlar ama inanın sunum gibi bir şey değil veya fincanın şıklığı değil mevzu. Aksine günlük, sevimli, yıl başı temalı bi fincan. Bu mesajlarınız beni mutlu etti aslında. Bu öz güvenle ilgili bi durum ve her ne kadar minicik bir şey gibi görünse de benim için bi adım. Böyle mevzuları anlamayı öğrenme ve her şeyi şahsileştirmemeyi öğrenmem adına.Sevdiğim insanların fotoğrafını beğenirim. Manzara fotoğrafını, kedisini köpeğini de. Gittiği yeri, tatili, arkadaşıyla sevgilisiyle ailesiyle olanı beğenirim. Ama ne kada şık olsa da bir fincanı beğenmem.
Merak ettim simdi burayada atsaniza bakalim nasil birseymisTeşekkür ederim kızlar ama inanın sunum gibi bir şey değil veya fincanın şıklığı değil mevzu. Aksine günlük, sevimli, yıl başı temalı bi fincan. Bu mesajlarınız beni mutlu etti aslında. Bu öz güvenle ilgili bi durum ve her ne kadar minicik bir şey gibi görünse de benim için bi adım. Böyle mevzuları anlamayı öğrenme ve her şeyi şahsileştirmemeyi öğrenmem adına.
Ben kahve fincanı vs beğenmem, kimin paylaştığı ile ilgili değil, beğenmem yani..Bir de Instagram çok hızlı yenileniyor, görmeyenler olmustur muhakkak. Ancak bana göre dert sayılmaz yazdıklarınız.. Özgüveninizi etkilemesi ilginç geldiMerhabalar arkadaşlar. Sosyal medyada hiç paylaşımı olmayan, arada bi hikaye paylaşan biriyim. Ama aktif bir şekilde gündemi takip ederim. Hep akrabalarım ve en yakın arkadaşlarım var. Dün ilk kez çok şık bi kahve postu paylaştım. O kadar az beğeni aldı ki, çok şaşırdım ve neden bu benim öz güvenimi sorgulattı bana.. Resmin güzel olup olmaması değil mevzu. Her gün neredeyse muhabbet ettiğimiz, her hafta sonu benimle plan yapmak isteyen arkadaşlarım dahi beğenmedi. Aynı resmi hikayemde de paylaştım. Daha çok beğeni aldı bu arada. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler
Begrnilmek zorunda mı ?Merhabalar arkadaşlar. Sosyal medyada hiç paylaşımı olmayan, arada bi hikaye paylaşan biriyim. Ama aktif bir şekilde gündemi takip ederim. Hep akrabalarım ve en yakın arkadaşlarım var. Dün ilk kez çok şık bi kahve postu paylaştım. O kadar az beğeni aldı ki, çok şaşırdım ve neden bu benim öz güvenimi sorgulattı bana.. Resmin güzel olup olmaması değil mevzu. Her gün neredeyse muhabbet ettiğimiz, her hafta sonu benimle plan yapmak isteyen arkadaşlarım dahi beğenmedi. Aynı resmi hikayemde de paylaştım. Daha çok beğeni aldı bu arada. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?