Gerçekten çok ciddiye almıyordum aman bana ne diyordum ama dünkü olay kafamı kurcaladı herkes bana sen yazma sana yazmasınlar deyince bende mi sorun var diye düşünür oldum yoksa inanın kimseyle kişisel konuşmaya girmiyorumÇok ciddiye almıyor musunuz sizce de
Istediginizi yazın çizin, millete de cevap verme tenezzulunde bulunmayın yani bu kadar basit.
kendi sayfamda paylaşım yapmıyorum tanımadıklarımı da eklemiyorumYil 2018 ama facebook hala abaza kaynayan bir yer. Ben artik kendi sayfamda bile dogru duzgun paylasim yapmiyorum.
Bazi sapik aç zihniyetler gruplarda paylasim yapan her kadina araniyor gozuyle baktiklari icin rahatsiz edilmeniz normal. Bunun da tek yolu ya gormezden gelmek ya da paylasim yapmamak.kendi sayfamda paylaşım yapmıyorum tanımadıklarımı da eklemiyorum
genelde görmezden gelirim üstüme gelindiği için artık yeter moduna girdim o yüzdenBazi sapik aç zihniyetler gruplarda paylasim yapan her kadina araniyor gozuyle baktiklari icin rahatsiz edilmeniz normal. Bunun da tek yolu ya gormezden gelmek ya da paylasim yapmamak.
Sağolun amin...Çok sorunum var aslında, hepsine kendi açımdan çözüm üretebiliyorumValla bunu dert diye kendinize yük ettiyseniz ne diyeyim Allah başka dert vermesin
Sağolun amin...Çok sorunum var aslında, hepsine kendi açımdan çözüm üretebiliyorum
Bu gruplara da biraz kafa dağıtmak için giriyorum onda da bu tip ithamlarla karşılaşınca bende mi sorun var diye düşündüm sormak istedim hepsi bu.
Bu grup kapalı ve yüzlerce üyesi yok aslında. Çünkü ortak bir paydamız var (yaşadığım bir hastalıkla alakalı bilgi paylaşımı olan bir grup) Herkes aynı değil ve gruptakiler gibi herşeye alınıp gücenmem, kişisel de algılamam. Ama biri bana konuyla hemfikir değilim diye sen koca avcısısın demesi çok saçma olduBende hep merak ediyordum bu gonderileri kim yayinliyor ve altina kim yorum yapiyor diye
Bana cok tuhaf geliyor facebook gonderilerine yorum yapan insanlar yani orda 1001 cesit insan var , egitimsizi cahili gorgusuzu insanliktan nasibini almyani , o yuzden herkese acik gonderilere yorum yapmak tuhaf gelir bana hep
Madem yapiyirsuniz o zaman ordaki herkesin sizin gibi olmadigini bilip dert yaratmayin kendinize
Demek ki kendisi oyle :)Bu grup kapalı ve yüzlerce üyesi yok aslında. Çünkü ortak bir paydamız var (yaşadığım bir hastalıkla alakalı bilgi paylaşımı olan bir grup) Herkes aynı değil ve gruptakiler gibi herşeye alınıp gücenmem, kişisel de algılamam. Ama biri bana konuyla hemfikir değilim diye sen koca avcısısın demesi çok saçma oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?