• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal hizmetler mi,halkla ilişkiler mi ?

bende bu yıl bütlerden geçebilirsem halkla ilişkiler diploması alıcam.Bence yeğeninizle konuşun devlettemi özeldemi çalışmak ister 2 yıllık halkla ilişkilerin devlette kadrosu yok diye biliyorum buna göre daha iyi karar verebilirsiniz ama hassas yapılı biriyse özel sektör biraz yıpratıcı olur.Ben de halkla ilişkiler okuyorum ama keşke en başından başka bir bölüm okusaymışım diyorum :61:

var canım.ben son kpss de hep halkla ilişkilerden yaptım tercihlerimi.özellikle bizim bölümüzden dogu yazmadıgım halde tercih sayısını düşürmek baya zor oldu.güzel yerler vardı.ama tabi bu tercih için ileride açıgı ne olur bilemiyorum :44:

var canım.ben son kpss de hep halkla ilişkilerden yaptım tercihlerimi.özellikle bizim bölümüzden dogu yazmadıgım halde tercih sayısını düşürmek baya zor oldu.güzel yerler vardı.ama tabi bu tercih için ileride açıgı ne olur bilemiyorum :44:

haklısınız ben lisans halkla ilişkilerle karıştırmışım bakarken halkla ilişkiler 2 yıllık da devlette iş bulabiliyor bu durumda fakat 4 yıllığa tamamlarsa 2 yıllık diplomayı kpss de kullanamıyor

haklısınız ben lisans halkla ilişkilerle karıştırmışım bakarken halkla ilişkiler 2 yıllık da devlette iş bulabiliyor bu durumda fakat 4 yıllığa tamamlarsa 2 yıllık diplomayı kpss de kullanamıyor

yani ben işletme diploması alınca benim hali hazırda olan halkla ilişkiler diplomamı kullanamayacakmıyım :44::44:

yani ben işletme diploması alınca benim hali hazırda olan halkla ilişkiler diplomamı kullanamayacakmıyım :44::44:

hayır canım malesef kullanamayacaksın kpssde en üst öğrenim derecesi geçerli oluyor.Önlisans bitirince lise seviyesinden,, lisans bitirince önlisans seviyesinden sınava giremiyoruz

canım ben çocuk gelişimi mezunuyum 2008 ek yerleştirmeyle bu bölüm açılmıştı ben de bölümle alakalı falan diye bunu seçtim
tabi bu sene bitirmek nasip oldu geçen sene 3 dersten sınıf tekrarı yaptım:25:
geçen sene öğrendim benim sosyoloji veya sosyal hizmetlere geçişim varmış
puanlarına baktım sosyoloji en yüksek 222'yle falan alırken sosyal hizmetler de en yüksek 256'yla falan almıştı geçen sene
e haliyle ben de sosyolojiye geçiş yapayım diyorum fazla bi puan alamam çünkü hem eşit ağırlıktan giriyoruz yani matematik de gerekiyor
pazar günü dgs vardı bu sınavla geçiş yapılıyor eğer iyi bir puan alırsam sosyoloji tercih etmeyi düşünüyorum
olmazsa aöf'ten sosyolojiye geçiş yapacağım
yani 4 yıllık bitince de sosyoloji bölümü mezunu olup sosyolog unvanı alacağım
tabi bitirebilirsem:27:
hayırlısı bakalım

anladım tşk ederim canım

Back