- Konu Sahibi ilayda cem
-
umarım siz güzel bi işle yiğeninizde kendisi için doğru olan bölümle buluşur:)
ben yazdım ama ilgilenmemişsiniz sanırım :26:
bende bu yıl bütlerden geçebilirsem halkla ilişkiler diploması alıcam.Bence yeğeninizle konuşun devlettemi özeldemi çalışmak ister 2 yıllık halkla ilişkilerin devlette kadrosu yok diye biliyorum buna göre daha iyi karar verebilirsiniz ama hassas yapılı biriyse özel sektör biraz yıpratıcı olur.Ben de halkla ilişkiler okuyorum ama keşke en başından başka bir bölüm okusaymışım diyorum
sağol canım ilgilenmez olurmuyum,bu bölüm yani ya ne kadar bilgi edinirsek o kadar kar diye düşündüm...
ya tabiki öyle de işte fazla bilgi de yok açıkçası,olduğunca anlatayım size
2008 ek yerleştirmeyle açıldı bu bölüm,o zaman kontenjansızdı.
şimdi herkes tercih ediyor o yüzden kontenjanlı yaptılar.
bölümün iş imkanı var aynı halkla ilişkiler gibi geçen günkü kpss 2011/1 memur alımlarında yurt yönetim memuru alınıyordu
bu bölüme hem sosyal hizm.mezunları hem de halka ilişkiler mezunları başvurabiliyordu
genel olarak halkla ilişkiler bölümünden girenler yerleşmiş(80-90 puan arasındakiler yani)
ben bu bölümden yeni mezun oldum dgs'ye girdim pazar günü olursa sosyolojiye geçiş yapmayı düşünüyorum
ama pek de çalışmadım,denemek için girdim
bakalım hayırlısı olsun için yeğeniniz için bizim içinde
ya tabiki öyle de işte fazla bilgi de yok açıkçası,olduğunca anlatayım size
2008 ek yerleştirmeyle açıldı bu bölüm,o zaman kontenjansızdı.
şimdi herkes tercih ediyor o yüzden kontenjanlı yaptılar.
bölümün iş imkanı var aynı halkla ilişkiler gibi geçen günkü kpss 2011/1 memur alımlarında yurt yönetim memuru alınıyordu
bu bölüme hem sosyal hizm.mezunları hem de halka ilişkiler mezunları başvurabiliyordu
genel olarak halkla ilişkiler bölümünden girenler yerleşmiş(80-90 puan arasındakiler yani)
ben bu bölümden yeni mezun oldum dgs'ye girdim pazar günü olursa sosyolojiye geçiş yapmayı düşünüyorum
ama pek de çalışmadım,denemek için girdim
bakalım hayırlısı olsun için yeğeniniz için bizim içinde
sağol canım,şimdi öğretmenliklerede bakıyoruz,umarım en iyisi olur,bu arada bende ,işletme son sınıftayım,geçen yıl plansız hamile kaldım şimdi kızım 9 aylık yoksa bitmişti,inşallah yükseklisans düşünüyorum...
canım neden sosyolojiye geçmek istiyorsun başlangıçta neden bu bölümü seçmedin, amacın 4 yıllığa tamamlamaksa o zaman sosyal hizmetler bölümü mezunu olmayacaksın değil mi?...beni bilgilendirsen sevinirim seni takip ediyorum çünkü
ya tabiki araştırmak gerekiyor umarım hakkında hayırlısı olur
sizi de tebrik ederim ne güzel ya hem bebeğiniz var hem de okuyorsunuz olsun her şeyde vardır bir hayır
inşallah yüksek lisansınızı da yaparsınız hem bze de örnek oluyorsunuz ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?