- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 337
- 148
teşekkür ederim canım ama benimki anadolu üniversitesi bizim harcımız 225 oluyo diye biliyorum ki yatırdım
Ben de yok işletme bölümü benim ki.staj var bizde. sizde var mı bilmiyorum ama
205 değil mi harç ben 205 tl yatırdım gerçi benim ki 2. Üniversite değil.
hee o zaman evet öyleBen de yok işletme bölümü benim ki.
Sanırım yeni öğreniyorsunuzha öyle mi pardonben bu akşam biraz bununla kafayı bozdum saatlerdir okuyorum
Evet var ama aynı üniversite olmayacak,birisi Adanalu ise diğeri Erzurum yada istanbul aöf olacak,3 üniversite olursunuz aynı anda,peki ilk üniversiteniz kaç yıllık 4 yıllık mı malum 2 yıllık sosyal hizmetleri bitirirseniz kpss yine lisans olarak girmek zorundasınız.hee o zaman evet öylebenimde sanıyorum ki sınavsız işletmeye geçme hakkım var öyle bişeyler yapmayı düşünüyorum
Ben şuan 4 yıllık hemşirelik okurum. 2. sınıftayım. Mesleğimle bağdaşan bişey olsun istedim. Sosyal hizmetleri seçtim. İsterdim ki 4 yıllık olsun 2 adet lisans bitirmiş olurum ama bir tek ataaöfte vardı ve 2. üniversite kapsamında yoktu. Bende mecbur 2 yıllık seçtim ama 4 e tamamlamayı düşünmüyorum o benim kariyerime kattığım bişey olarak kalsınEvet var ama aynı üniversite olmayacak,birisi Adanalu ise diğeri Erzurum yada istanbul aöf olacak,3 üniversite olursunuz aynı anda,peki ilk üniversiteniz kaç yıllık 4 yıllık mı malum 2 yıllık sosyal hizmetleri bitirirseniz kpss yine lisans olarak girmek zorundasınız.
rica ederim sevindim senin adina:)bende on kayit yaptirdim,elimde diplomam degil ama mezuniyet belgem var ins kabul ederlerse en gev sali postalayacgim hepsinis.acaba cocuk gelisimi okurken ayni anda baska bir bolume daha kayit olma imkani varmidir?birde staji nerde okudun zorunlu mu?baktım Anadolu ünv. de çocuk gelişimi yok. erzurumda var .290 mış dönemlik harcı. valla konu sahibi arer arkadaşıma çok teşekkür ederim. onun sayesinde bir anda böyle bişeyden haberdar oldum ve hiç hesapta olmayan bişeye kalkıştım :)))
lisans mezunuysan kpss alt öğretimden giremezsin ama özelde çalışırım dersen okuben deminden beri okuyorum resmen strese girdim başıma ağrı girdi :) çocuk gelişimi Atatürk üv. de varmış. okudum ama o kayıt işlemi bana çok zor geldi. önce internetten kayıt olcakmışız sonra istenilen evrakları kargoyla erzuruma yollayacakmışız. ve bunların hepsi 17 ekime kadar olmak zorunda. kitaplar nasıl gelcek yazmıyor. bir sorun olsa erzuruma mı gitcez bunlar beni çok strese soktu. ha bi de dönemlik 300 liraya yakın.mış yoksa ben çocuk gelişimi kesinlikle severek okumak istediğim bir bölüm ama sonra dşündüm ki 2 yllık çocuk gelişiminde devlete atanamayız öğretmen olarak. özelde de lisans düzeyinde mezunlar talep görür diye düşündüm. yani bunu okumanın bir yararı varsa ya da 2 yıllık çocuk gelişimi okuyup şuanda çalışan biri varsa lütfen yazabilir mi? vakit çok daralmış kayıt için, belki fikrim değişir
peki 4 yıllığa nasıl geçiş oluyor sınavsız değildir heraldeKpss var ama 2 yıllık sosyal hizmetlerin pek ataması yok 4 yıllık olan sosyal hizmetlerin ataması daha iyi.
dgs ile gecis yapilir nornalde 2 yilliktan 4 yilliga,lakin cocuk gelisiminin geicisini engellemisler diye okudum bilmiyorum degisiklik oldumi sonrasondapeki 4 yıllığa nasıl geçiş oluyor sınavsız değildir heralde
dikey geçişle mi oluyor
2 yıllıkla özelde iş imkanı var mı
Sanırım yeni öğreniyorsunuz
rica ederim sevindim senin adina:)bende on kayit yaptirdim,elimde diplomam degil ama mezuniyet belgem var ins kabul ederlerse en gev sali postalayacgim hepsinis.acaba cocuk gelisimi okurken ayni anda baska bir bolume daha kayit olma imkani varmidir?birde staji nerde okudun zorunlu mu?
lisans mezunuysan kpss alt öğretimden giremezsin ama özelde çalışırım dersen oku
ben de 2. üniversite sosyoloji okuyorum kitabı açmadan verdim dersleri şimdi de üstten ders aldım
bundan sonra da tarih okucam
gerçi benim atanma derdim yok sırf zevk için
ama atama düşünüyorsan dediğim gibi kamuda işe yaramaz
Dgs sınavı ile oluyor birde yanlış bilmiyorsam Anadolu üniversitesinde sınavsız oluyor diye biliyorum,3. Sınıftan başlıyorlar,işletme,kamu yönetimi,gibi bölümlere,peki 4 yıllığa nasıl geçiş oluyor sınavsız değildir heralde
dikey geçişle mi oluyor
2 yıllıkla özelde iş imkanı var mı
Aynı üniversitede değil ama istanbul aöf ve Anadolu aöf de okuyabilirsin.rica ederim sevindim senin adina:)bende on kayit yaptirdim,elimde diplomam degil ama mezuniyet belgem var ins kabul ederlerse en gev sali postalayacgim hepsinis.acaba cocuk gelisimi okurken ayni anda baska bir bolume daha kayit olma imkani varmidir?birde staji nerde okudun zorunlu mu?
Sınavlar vize ve final olarak olacak Anadolu Üniversitesi vize sınavları 6-7 Aralık,final sınavları 24-25 Ocak da olacak,vize Sınavları'nda kitaptaki ünitelerin yarısından final de ise tüm üniteden sorumlu olunacak,mesela benim kitaplarım 8 ünite vize Sınavları'nda 4 üniteden sorumluyum,sınavlar belirli okullarda yapılıyor.Ben kayıt oldum ama işleyişi sınavın nasıl olacağı hakkında hiçbir fikrim yok. Deneyimli arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim
peki bu açıköğretimde ikinci üniversite olması bişeyi değiştirmez sanırım diimi aynı şey ? bide mesela kişiye özel mi hazırlanıyor sınavlar çünkü sanırım herkes aynı bölümden olmaz falan ?Sınavlar vize ve final olarak olacak Anadolu Üniversitesi vize sınavları 6-7 Aralık,final sınavları 24-25 Ocak da olacak,vize Sınavları'nda kitaptaki ünitelerin yarısından final de ise tüm üniteden sorumlu olunacak,mesela benim kitaplarım 8 ünite vize Sınavları'nda 4 üniteden sorumluyum,sınavlar belirli okullarda yapılıyor.
Ikinci üniversite fark etmiyor sınavlar aynı tarihte,kişiye özel bölüm derken anlamadım.peki bu açıköğretimde ikinci üniversite olması bişeyi değiştirmez sanırım diimi aynı şey ? bide mesela kişiye özel mi hazırlanıyor sınavlar çünkü sanırım herkes aynı bölümden olmaz falan ?
mesela ben sosyal hizmetlerim siz işletmesiniz. ikimizde aynı sınıfta mı sınava giricez hani bölümler farklı ya haliyle sorular falanda farklı olurIkinci üniversite fark etmiyor sınavlar aynı tarihte,kişiye özel bölüm derken anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?