sosyal hizmetler mi?cocuk gelisimi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi arer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim canım ama benimki anadolu üniversitesi bizim harcımız 225 oluyo diye biliyorum ki yatırdım

ha öyle mi pardon ben bu akşam biraz bununla kafayı bozdum saatlerdir okuyorum

hee o zaman evet öyle benimde sanıyorum ki sınavsız işletmeye geçme hakkım var öyle bişeyler yapmayı düşünüyorum
Evet var ama aynı üniversite olmayacak,birisi Adanalu ise diğeri Erzurum yada istanbul aöf olacak,3 üniversite olursunuz aynı anda,peki ilk üniversiteniz kaç yıllık 4 yıllık mı malum 2 yıllık sosyal hizmetleri bitirirseniz kpss yine lisans olarak girmek zorundasınız.

Ben şuan 4 yıllık hemşirelik okurum. 2. sınıftayım. Mesleğimle bağdaşan bişey olsun istedim. Sosyal hizmetleri seçtim. İsterdim ki 4 yıllık olsun 2 adet lisans bitirmiş olurum ama bir tek ataaöfte vardı ve 2. üniversite kapsamında yoktu. Bende mecbur 2 yıllık seçtim ama 4 e tamamlamayı düşünmüyorum o benim kariyerime kattığım bişey olarak kalsın

rica ederim sevindim senin adina:)bende on kayit yaptirdim,elimde diplomam degil ama mezuniyet belgem var ins kabul ederlerse en gev sali postalayacgim hepsinis.acaba cocuk gelisimi okurken ayni anda baska bir bolume daha kayit olma imkani varmidir?birde staji nerde okudun zorunlu mu?

lisans mezunuysan kpss alt öğretimden giremezsin ama özelde çalışırım dersen oku
ben de 2. üniversite sosyoloji okuyorum kitabı açmadan verdim dersleri şimdi de üstten ders aldım
bundan sonra da tarih okucam
gerçi benim atanma derdim yok sırf zevk için
ama atama düşünüyorsan dediğim gibi kamuda işe yaramaz

Kpss var ama 2 yıllık sosyal hizmetlerin pek ataması yok 4 yıllık olan sosyal hizmetlerin ataması daha iyi.
peki 4 yıllığa nasıl geçiş oluyor sınavsız değildir heralde
dikey geçişle mi oluyor
2 yıllıkla özelde iş imkanı var mı

dikey geçişle mi oluyor
dgs ile gecis yapilir nornalde 2 yilliktan 4 yilliga,lakin cocuk gelisiminin geicisini engellemisler diye okudum bilmiyorum degisiklik oldumi sonrasonda

Sanırım yeni öğreniyorsunuz

evet dün konu açan arkadaşımız sayesinde bilgi sahibi oldum :)

hayırlı olsun :) hangi bölüme kayıt oldun çocuk gelişimi mi? mezuniyet belgesi de diploma yerine geçiyor. ama onu aslı gibidir yaptırdın mı? ikinci bir bölüme daha kayıt olunur mu bilmiyorum, olunmaz sanırım. ama başka bir okulunkine olunur belki.
googleden arattım şu şekilde: Atatürk üniversitesi çocuk gelişimi staj diye. pdf dosyası çıkıyor. orda bilgiler vardı ama bu stajın açıköğretimde de olup olmadığından emn değilim şuan. şöyle diyor:

Programa devam eden öğrenciler, mezun olabilmek için 30 işgünü uygulama (staj) yapmak zorundadırlar. Uygulamalar, III. ve IV. yarıyılın başından itibaren 15’er işgünlük iki ayrı dönemler halinde yapılabileceği gibi, IV. dönemin sonunda, toplam 30 işgünü olarak da yapılabilecektir. Öğrenciler, resmî ve özel kurumların kreş, yuva, anaokulu, ana sınıfı gibi Okulöncesi Eğitim Kurumlarında, Rehabilitasyon Merkezlerinde, Özel Eğitim Kurumları ve Kaynaştırma Eğitimi yapılan sınıflarda, Ana-çocuk Sağlığı Merkezleri, Hastaneler, Sosyal Hizmetler Müdürlüklerine bağlı Aile Danışma Merkezlerinden herhangi birinde olmak üzere, kendi durumlarına göre uygulama tarihlerini ve uygulama yapmak istedikleri kurumları kendileri seçeceklerdir.

lisans mezunuyum. atanmak çok isterim ama olmuyo sanırım. özelde de çalışırım yeter ki severe yapacağım bir işim olsun :)

dikey geçişle mi oluyor
Dgs sınavı ile oluyor birde yanlış bilmiyorsam Anadolu üniversitesinde sınavsız oluyor diye biliyorum,3. Sınıftan başlıyorlar,işletme,kamu yönetimi,gibi bölümlere,

Aynı üniversitede değil ama istanbul aöf ve Anadolu aöf de okuyabilirsin.

Ben kayıt oldum ama işleyişi sınavın nasıl olacağı hakkında hiçbir fikrim yok. Deneyimli arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim

Ben kayıt oldum ama işleyişi sınavın nasıl olacağı hakkında hiçbir fikrim yok. Deneyimli arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim
Sınavlar vize ve final olarak olacak Anadolu Üniversitesi vize sınavları 6-7 Aralık,final sınavları 24-25 Ocak da olacak,vize Sınavları'nda kitaptaki ünitelerin yarısından final de ise tüm üniteden sorumlu olunacak,mesela benim kitaplarım 8 ünite vize Sınavları'nda 4 üniteden sorumluyum,sınavlar belirli okullarda yapılıyor.

Ben çocuk gelişimi okuyorum.Bu yıl başladım.Sosyal hizmeti kazanıyordum ama bu bölüm okurken daha zevkli.Dersleri hoşuma gitmişti bu yüzden bu bölümü seçtim.İş imkanı da güzel.Ben özellikle hastanelerde çalışmak istiyorum.

peki bu açıköğretimde ikinci üniversite olması bişeyi değiştirmez sanırım diimi aynı şey ? bide mesela kişiye özel mi hazırlanıyor sınavlar çünkü sanırım herkes aynı bölümden olmaz falan ?

Ikinci üniversite fark etmiyor sınavlar aynı tarihte,kişiye özel bölüm derken anlamadım.

Ikinci üniversite fark etmiyor sınavlar aynı tarihte,kişiye özel bölüm derken anlamadım.
mesela ben sosyal hizmetlerim siz işletmesiniz. ikimizde aynı sınıfta mı sınava giricez hani bölümler farklı ya haliyle sorular falanda farklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…