sosyal hizmetler mi?cocuk gelisimi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi arer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
38
1
98
45
İstanbul
bayanlar bu 2 bolumde de okuyan varsa yada bilgi sahibi olan varsa paylasirsa sevinirim.birini secip kayit olacagim sosyal hizmetler mi cocuk gelismi mi?ikiside 2 yillik

aradığınız şey iş ise kesinlikle sosyal hizmetler personel alımında rekorlar kırıyolar alımlarda...

Sosyal hizmetler. Bende AÖF 2.sınıfa geçtim bu sene

Sosyal hizmetler. Bende AÖF 2.sınıfa geçtim bu sene
sosyal hiz.lerden mezun olunca kpss sart olmali cunku genelde devlet kurumlari calisislabilecek yerler,buda biraz zor gibi torpil cok...cocuk gelisiminde ise devlet olmasa bile ozelde calisma imkani olabilir diye dusundum..

Sosyal Hizmetlerde alımların o kadar çok olduğunu sanmıyorum olsa bile mezun sayısı çok fazlalaşmaya başladı aöf vs. Gene de tabi araştırmak lazım. Ama çocuk gelişiminin avantajı devlette çalışabilme ayrıca özelde çalışma imkanın fazla olması bu alanda ihtiyaç bitmez. Lisans düzeyinde okursanız kendinizde bir kreş vs açabilirsiniz.

komşunun kızı da bana soruyordu bu sosyal hizmetler bitince ne yapılıyor kızlar
kpss falan yok galiba direk kuruma mı başvuruyosunuz

sosyal hiz evet calisma alani daha genis aile ve sosyal bakanligi,yetistirme yurtlari,yasli bakim evleri ayrica kresler yuvalar,vs vs vs cogu kpss gerektiren bolumler.ama cocuk gelisimi ozel anaokullari da fazla calismak icin..calisma imkani olmasa bile verilen dersler cok faydali diye dusunuyorum anne ve anne adaylarina.ayrica 36 yasinda 3 cocuk annesiyim:)

iki yıllık çocuk gelişimi açıköğretimde var mı? eğer varsa ben de okumak isterim.

iki yıllık çocuk gelişimi açıköğretimde var mı? eğer varsa ben de okumak isterim.
evet var,şayet lisans yada on lisans mezunu iseniz belli unv.lerin sinavsiz 2.diploma bolumleri var sinava girmeden tercih edip kayit olabilirisniz.cocuk gelisimi erzurum ataturk unv.de var.vizeler int uzerinden online,finaller hemen her sehirde belirlenen merkezlerde

lisans mezunuyum. linkte göremedim ama çocuk gelişimini? şimdi kafama takıldı araştırayım bi

aof bilmiyorum ama ataturk unv olarak bakarsaniz gorursunuz.eskisehir and.da yok diye biliyorum

ben deminden beri okuyorum resmen strese girdim başıma ağrı girdi :) çocuk gelişimi Atatürk üv. de varmış. okudum ama o kayıt işlemi bana çok zor geldi. önce internetten kayıt olcakmışız sonra istenilen evrakları kargoyla erzuruma yollayacakmışız. ve bunların hepsi 17 ekime kadar olmak zorunda. kitaplar nasıl gelcek yazmıyor. bir sorun olsa erzuruma mı gitcez bunlar beni çok strese soktu. ha bi de dönemlik 300 liraya yakın.mış yoksa ben çocuk gelişimi kesinlikle severek okumak istediğim bir bölüm ama sonra dşündüm ki 2 yllık çocuk gelişiminde devlete atanamayız öğretmen olarak. özelde de lisans düzeyinde mezunlar talep görür diye düşündüm. yani bunu okumanın bir yararı varsa ya da 2 yıllık çocuk gelişimi okuyup şuanda çalışan biri varsa lütfen yazabilir mi? vakit çok daralmış kayıt için, belki fikrim değişir

komşunun kızı da bana soruyordu bu sosyal hizmetler bitince ne yapılıyor kızlar
kpss falan yok galiba direk kuruma mı başvuruyosunuz
Kpss var ama 2 yıllık sosyal hizmetlerin pek ataması yok 4 yıllık olan sosyal hizmetlerin ataması daha iyi.

Erzurum'da kitap yok canım,vizeler internet üzerinden,finaller ise belirlenen merkezlerde yapılıyor,eğer yaşadığınız ilde merkez var ise yaşadığınız ilde girersiniz yok ise çevre illerde olur final sınavı,kitaplar internet üzerinden yükleniyor.

bayanlar bu 2 bolumde de okuyan varsa yada bilgi sahibi olan varsa paylasirsa sevinirim.birini secip kayit olacagim sosyal hizmetler mi cocuk gelismi mi?ikiside 2 yillik

sosyal hizmetlerin kamuda iş bulma olanağı çok..
çocuk gelişimine dair pek bi fikrim yok..

aof bilmiyorum ama ataturk unv olarak bakarsaniz gorursunuz.eskisehir and.da yok diye biliyorum
2. Üniversite kapsamında mı kayıt olacaksınız,eğer ikinci üniversite kapsamında kayıt olursanız ilk okuduğunuz okul 4 yıllık mı,eğer 4 yıllık ise kpss önlisans olarak giremezsiniz,2 yıllık sosyal hizmetlerin pek ataması yok diyorlar 4 yıllıkların daha çok ataması varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…