Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaslar ben sosyal hizmet okucam ins onumuzdeki sene
Simdiden neler tavsiye edersiniz
Ihh ya gonullu olup alisayim diyorum mesela
Zaten insanlara yardim etmeyi cok severim
Bende bu bölümü okumayı çok istiyorum nasıl kazandın hangi üniversitedesin vs bana yardımcı olur musun lütfen
Yok daha kazanmadim sinava giricem bu sene sen nasil hazirlandin
Aynı durumdayız :) Bende hazırlanıyorum inşallah olacak .
Kaç yıllık istiyorsun ben 4 :))
Ben bosanma asamasindayim acil calismam gerek simdilik iki yillik istiyorum hemen mezun olup calismaya baslamak icin sonra dort yilliga gecmeyi dusunuyorum
Araştır bak Atatürk üniversitesi aöf te 4 yıllığı var . Birde ihh da çalışmak istiyorsan ppd nin sertifika programlarına başvurabilirsin canım . :) Rabbim kolaylık versin cümlemize
Ben de ataturk u istiyodum zaten sen hangi universiteyi istiyosun kac yasindasin
20 yaşındayım örgünden 4 yıllık herhangi biri olur . Ben daha çok bölümcüyüm :))
O bölüm örgün olarakta olsun hangisi olursa olsun fark etmez :))
Ppd sertifikasi aldin mi sen
Bir kaç konuda istiyorum ama maddi açıdan aileme bağımlıyım . Gerçi 1 sertifika için internet ve +50 lira gerekiyor 2 aylık kurs görmüş sayıyor seni bence gayet iyi ama ppd den aldığım belgem yok .
Şimdiye kadar meb programlarından usta öğreticilik ve iş güvenliği konusunda sertifikam var
seni bana allah mı gönderdi mübarek
şimdi ppd yi araştırıyodum sadece 47 liraya netten sertifika resmen hem de sevdiğim bölüm
başvurmayı düşünüyorum
var ya akşam akşam çok iyi geldin Allah da seni böyle mutlu etsin şu negatif günlerimde pozitif enerji verdin bana
meb programlarını da araştırcam hemen
başka başka :)))
Ben meslek lisesi çıkışlıyım dışarıda 200 -300 liraya olan programı biz en fazla 50 tlye alıyoruz Bir meslek lisesine gidip durumu anlatıp öğrencilerle birlikte kurs alabilirsin 15 tatil ve yaz tatilinde çok kurs oluyor :) .
Halk eğitim merkeziyle eş değer şekilde ilerliyor . Bulunduğun il deki Halk eğitim merkezleri bolca yoklamanı öneririm
Bu arada bolca amin .
Anadolu üniversitesinede açıldı 4 yıllığı taban puanı 394 küsür.Erzurum da 307 küsür Atatürk üniversitesinin harçı yüksek Anadoluya oranla.2 yıllık okursanız kpss atama şansınız çok düşük çünkü 4 yıllıklara kadro veriyorlar.Ben de ataturk u istiyodum zaten sen hangi universiteyi istiyosun kac yasindasin
Anadolu üniversitesinede açıldı 4 yıllığı taban puanı 394 küsür.Erzurum da 307 küsür Atatürk üniversitesinin harçı yüksek Anadoluya oranla.2 yıllık okursanız kpss atama şansınız çok düşük çünkü 4 yıllıklara kadro veriyorlar.
1.dönem 950.2.dönem 950 di.atatürk de harç ne kadar
225tl ödedim balımCuriousCat sen ne kadar ödüyorsun harç anadolu üniversitesi 4 yıllık bölüm belki arkadaşlara faydası olur.