Arkadaşlar, ben normalde bir üniversitede okuyorum ama bu yıl yeniden sınava girdim açıköğretimden sosyal hizmet yazacağım. Bugün açıköğretim bürosuna uğradım ekime kadar beklemem söylendi. Bu tercih döneminde bu bölümü yazamıyor muyum? Sonuçta elimde bir puan var. Kİ sanırım puan sınırlaması da yok bu bölümde.
hayır yazamıyosun canım, sen şu an üniversite okuyosun ve o bölüme girdiğin yıldaki puanla değerlendirilceksin. 2 üniversite okuyo gibi olacaksın bunun kayıtları da ekimde. çocuk gelişimi okuyorum ben de açıköğretimden sosyal hizmet yazcam 2. üniversite olarak ekimde yapcam ben de
hayır yazamıyosun canım, sen şu an üniversite okuyosun ve o bölüme girdiğin yıldaki puanla değerlendirilceksin. 2 üniversite okuyo gibi olacaksın bunun kayıtları da ekimde. çocuk gelişimi okuyorum ben de açıköğretimden sosyal hizmet yazcam 2. üniversite olarak ekimde yapcam ben de
Arkadaşım aynı senin durumundayım ben de.
Ben de sosyal hizmet seçmeyi düşünüyorum seneye.
4. sınıfa geçtim bu yıl 4. yılı okuyorum.
Seneye mezun olucam, OÖLP bölümünden mezunlar hangi bölümleri seçebiliyor yardımcı olabilir misin???
Bir de 4. sınıfta staj tarihleri nedir biliyorsan yardımcı olur musun, ne zaman başlayacağız staja???
10 aralıkta stajlarımız başlıyormuş okulu arayıp öğrendim.
1 hafta önceden portalda duyurulacakmış.
Bakalım lisans diplomamla başvuracağım seneye, bir bölüm daha ciddi ciddi düşünoyurm.
Bakalım ne naip.