- Konu Sahibi umutsuzwaka
-
berbat bişey ya gerçekten hayattan soğudum.deniz0555 bende aynı öyle oluyorum konuşsam sanki herkes bana bakıyo gibi rezil oluyorum gibi hissediyorum sonra bi anda ter basıyo hatta soruyolar noldu falan diye ortamdan uzaklaşmak istiyorum dışarı filan çıkıyorum biraz rahatlıyorum.sonra konuşamıyorum aynı öyle olucam herkes bakıcak diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum herkes bu kadar rahat ben niye kendimi bu kadar kasıyorum diye düşünüyorum ama bunlarında faydası olmuyo bıktım valla kendimden.niye normal insanlar gibi değilim niye böyleyim.haplarda insanı çok durgunlaştırıyor farkettinizmi bilmiyorum sürekli bi yorgunluk uyuma isteği oluyor bende.konuşurken rahat hissediyorum ama yan etkileri de oluyo tabi.
yan etkisi olsada hapsız olmayacak galiba bide psikoloğun faydası olurmu . giden varmı sosyal fobi için??
bende cocuklugumdan beri utangac birisiyim bikac yildir sosyal fobi oldugumu ögrendim doktorlara gittim cok degisdirdim fayda etmedi ilac iyi geliyormus diyorlar dogrumu peki? icimden neler yapmak geliyor ama engeleniliyorm sanki
evet ilaç faydalı, ama doğru ilaç yani doğru bir tedavi lazım. en az 6 ay kullanmak gerekiyor ve doktora kontrole gitmek gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?