- 27 Aralık 2017
- 121
- 33
- Konu Sahibi durumLeyla25
Merhabalar 3 yaşında oğlum var çok sosyal degil bana bagımlı elden geldiğince oyunlar aktivite yapmaya çalışırım ama yetmiyo 1 çocuğum daha var 1 e giden haliyle yetişmek zor oluyo ve uzun soluklu etkinlikte yapamıyoruz tez sıkılıyo anaokuluna vermeyi düşünüyorum seneye ama yapabilir mi bilmiyorum kime sorsam çok çekersin diyor kendi çocuklarını örnekliyor tmm bende biliyorum ha deyince alışamaz ama bir yerden başlamam lazım acaba seneye degil de 5, yasındamı anasınıfına versem bilemedim sayı saymayı ablasının bildiği şarkıları vs biliyo ama aşırı inat bazen soruyorum oğlum okula gitsek bak ne güzel oyunlar oynuyorlar arkadaşların öğretmenlerin olcak diyorum anne ben küçüğüm diyor ama kendisinin faydasına olması icin zorda olsa göndermem gerek bunuda biliyorum yoksa ilkokulda çok zorlanır biliyorum en ufak bir örnek vereyim parka gidince tek basına hareket etmez bi süre benimle çıkar kaydırağa felan çocuklar koşturduğu icin tedirgin oluyor anlatıyorum ama yok bi süre birlikte oynarız alışınca tek basına çıkar oynar sıraya girer yani evde Aslan dısarıda kedi gibi çekingen acılması açısından okul iyi gelir diye düşünüyorum başta zorlansada ama psikolojisini bozmak dq istemiyorum geçen bir bayanla görüştüm abartmıyorum 3 ay cektim dedi cocugumuda perişan ettim dedi üzüldüm acıkcası .. sizler bu konuda daha bilgili insanlarsınız yardımcı olursanız sevinirim cvplar icin şimdiden teşekkürler