canım haklsıın ama işte takıyorum bugün baya agladım eşimde kızdı;ben yardım edeyim bile dedi.ne yapacagını şaşırdı o da..üf işte ya..sen alışkınım demiştin daha öncede muayene oldun demi?
ben ıkı kere mecburen vagınal muayene olmustum bırınde tertemızdım bılıyordum cunku.
ıkınmcısınde ıse acıle kaldırıldıgımda (oğlum 8 haftalıktı) ascık tuylerım cıkmıstı valla o an sancıdan hıc umrumda olmamıstı acıyıda baskı dıye anımsıyorum ben acımadı yanı.
şımdı 40 . haftamı beklıyorum 3. alttan muayenem için
bu heralde dıgerlerınden bıraz daha farklı olur dıye dusunuyorum fisfisfis
inşallahhh acımazzz :çok üzgünüm:
arkadaslar gercekten hepinize teşekkür ederim...insan okudukça rahatlıyor...
sonucta 1-2 gun bagııracağız,sancı çekicez ama oda gecicek ve bebişlerimize kavusacağız...rabbim yardımcımız olsunda sağ salim kucağımıza alalım...
çevredekilere bakıyorumda arka arkaya dogum yapanlar var...demekki o an sadece anılarda kalıyor...
kızlar merhaba...bende agustos annesiyim..benimde dogumuma yaklasık 13-14 hafta kaldı..sizin bölümü okumak istedim heyecanınızı hissetmek için...sanki bana 13 hafta uzun zamanmış gibi geliyor ama..çabuk geçiyor değilmi:)teselli işte...ama gercek suki herkes nasıl dogum yapıosa bizlerde yapıcaz...gecicek..bi bakıcaz bebişlerimiz kucagımızda :)hepinize saglıklı bebişler ve dogumlar arkadaslar..dualarım sizinle
ben ıkı kere mecburen vagınal muayene olmustum bırınde tertemızdım bılıyordum cunku.
ıkınmcısınde ıse acıle kaldırıldıgımda (oğlum 8 haftalıktı) ascık tuylerım cıkmıstı valla o an sancıdan hıc umrumda olmamıstı acıyıda baskı dıye anımsıyorum ben acımadı yanı.
şımdı 40 . haftamı beklıyorum 3. alttan muayenem için
bu heralde dıgerlerınden bıraz daha farklı olur dıye dusunuyorum fisfisfis
inşallahhh acımazzz :çok üzgünüm:
o zaman yapıyordum rahatlıkla cunku ılkınde daha hamıle deildım bıle ıkıncısınde ıse 8 haftalık hamıleydım . karnım yoktu yanı ...
sımdı ıse ayaklarımı bıle zor gordugum ıcın zor alıyorum agda yapamıyorum ben ya ..
ama sanırım bu kez eşım yardım edıcek . kuaforde aldır bence hıc ugraşmaaa.
ben normal doğumdan feci korkuyorum hatta sezeryandan bile korkuyorum bendeki fobi seviyesinde ve bu yüzden sürekli bi erteleme durumundayız çok ama çok korkuyorum doğum olayından