Sorunum YGS..

cemmreeeemmm nasıl da yazmışşsınn canımmm o parmakların dert görmesinn inş..

bende testlere çok yoğpunlaşırdımm hani onu çözdüm bunu çözdümmm çözdükçe hızlandımmm hoşuma da gitti.. ama dediğin gibi konular ön planda olacakk bu saatten sonra..

Konu eksiklerimi tamamlamam gerek boş vakitlerde teste başvurabilirim ancakk..

Hocalar da diyor zatenn testlerinizin hepsini bitirmeniz size birşey kazandırmaz diyee..

bütün konuyu öğrendim sanırsınızz ama aradan 2ay geçer o soruyu çözemezsiniz diyorr..

çok da haklılar sanırım

çok verimli bir yazı yazmışsınn tatlıumm hele de kendinden örnek vermen daha da iyi oldu..

Konuları bitiriceemm

ayrıca ygs'den sonra asla savsaklicamı sanmıyorumm tabi zaman ne gösterir bilmyiorumm

çnkü ben bu sınava odakladım hayatımııı umarımm başarılı oluruummm

tekrar teşekkür ediyorum hayatımmm iyi ki varsınn iy ki yazmışşsınn

Allah'ım sana da yardım etsin.. yerleşmen için

herkes bölümm diyor evet canımm bölümümee karar vermenin zamanı geldi artıkk iyice araştırmam gerekiyoorr.

Kitaptaki dil sorunum yokturr kitap okuduğum için ağır cümleleri bile anlayabilir hale geldimm artık..

Ahhhh masaaall herşeyden çok iinanıyorum sınavaa..

bugün kandil diye kuran okudum dua ettim Allah;'a öyle yalvardım kii..

inş. geri çevirmezz dualarımı..

Ben ona inanıyoruumm o da bana inanırsaa bu iş hallolucaakkk

teşekkür ediyorum tekrar yorumun için

canım ben yazın bile başlamamıştım yaa kaydirigubbakcemile3
ama şimdi üniversiteliyim iş terihlere kaldı hem de istediğim yerlere tutturabiliyorum
nasıl oldu diye sorarsan tatlım bnm matematik temelim vardı
sen sayısalcısın mat. temelim yok dersen şimdiden çalışmya başla
okul başladı mı da sadece sınav haftası okul derslerine çalış kendini sıkma sakın ben hi sıkıntı yapmamıştım...
ama okul derslerine sakın ihmal etme dersanede bazı bölümler hızlı geçilmişti ben onları okul dersleriyle kapattım yani..
kenidiini en iyi sen bilirsin hangi konudan sıkıntılıysan ona ağırlık ver
hiçbir dersi küçümseme ben tarihi hiç sevmem bu sene çok küçümsedim bütün puanlar sosyal kısmından geldi bu sene matematiğim fulle yakındı sosyal yüzünden istediğim puanı alamadım bu kulağına küpe olsun canım...
kolay gelsinb başarılar şimdiden ...

Sorun YGS mi ? Bence ygs yi fazla dert etme . Yani herkes için ortalama düzeyde sorular var asıl korkman gereken LYS Bence .LYS puanın yerleşmeni sağlıyor bu ygs-lys sisteminin ilk kurbanlarından biri olarak söliyim sene sonunda gördük ki ygs fazlada bir işe yaramamış bize pekde bi yarar sağlamamış ve ygs geçtikten sonra ikinci bölüm konuları için az zamanımız kalmıştı ve onlar daha zordu .Bence Lys yi önce hallet o konuları tamamlamaya bak ,Ha buarada bunda o kadar stres yapcak bişi yokmuş herşey istediğin gibi olur inşallah

teeşekkür ediyorum yorumlarınız içinn..

askısı ben konu başlığına ygs yazdım ama ilk sınav oldğu ve sadece stres için yazdımm..
asıl sınavın LYS olduğunu tüm hocalarımız bağıra bağıra söylüyoor.. ve onları kulak ardı etmiyorumm

demek stress yokmuşş hee içimi rahatlatıyorsunuz vallahii

tekrar tekrar teşekkür ediyorumm hepinizeee

canım mutlaka ve mutlaka yapamadığın konuları çalış.

çok iyi bulduğun konuların testlerini de çöz arada ama sürekli onları çözme.

geçmiş yılların sorularına mutlaka bak. çünkü genelde soruları hazırlayanlar bu soruları değiştirip değiştirip soruyorlar.

tek başına çalışmak zor değildir aslında.

önemli olan çok çalışmak değil, istediğin zaman çalışmaktır bence. ama tabi bu bir ay hiç çalışmayayım sonra bir gün bi test çözeyim bana yeter demek de değil.

istersen kendine bir ajanda hazırla ve bir hafta boyunca çözmeyi düşündüğün konuları yaz planla kendini. sadece dersleri değil yapacağın diğer aktivitelerini de yazabilirsin. mesela:

- sinema vb.

:lepi:

ayyyy bu ajanda çok iyi olur bence de ..

dediklerinizin hepsini uygulamaya çalışacağım kızlarr faydasını göreceğime de eminimm..

mayiscadisi çok teşkkürler hayatım a.s.

küçük bir araştrmayla halledersin bölüm sorununu çünkü az çok bişeyler vardır kafanda..

hadi bakalım hedefe adım adım :lepi:

inanıyorsan ve de kendine güveniryorsan gerektiği kadar da çalıştın mı tamamdır.. merak etme hiç..:lepi:

opuyorumnanaktan

çok iyi moral veriyorsun masalımm yaaaaa

kendime güveniyorum kazanıcağıma inanıyorumm geriye br tek çalışmak kalıyor

Hangi bölümü istiyorsun? Öncelikle buna karar vermek şart. Bende son sınıfa geçtim, sayısalım. Seninle aynı durumdayız, hiç çalışamıyorum, dershanenin açılmasına çok az zaman kaldı ve kötü bi sınıfa düşmemek için birazda olsa gayret etmek zorundayım ama hiç içimden gelmiyor. Matematiğe, geometriye çalışırım tamamda onları zaten yapabiliyorum. En iyisi biyoloji tekrarı yapmak sanırım benim için. Daha aylar var çalışılacak ama şimdiden çok çok bunaldım, ailemin hiçbir şekilde baskısı yok ama omuzlarımda çok büyük yük hissediyorum. İnşallah hem psikolojik olarak toparlarız kendimizi, hemde ders anlamında

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah gerçekten aynı durumdayız gerek ders konusunda gerek aile konusunda..

Umarım hakkımızda hayırlısı oLurr ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…