işte ben çok stres yapıyorumm.. Kendi kuruntularım biliyorumm.. Ama dediğin gibi program hazırlasam iyi olacakk.. dersane verdi ama hangi öğrenci dersaneye uyuyor kii ben de öyleyim..
Kendim hazırladığım daha etkili olur sanırım canım .. Zekilik meselesi değil biliyorum..
Ama çalışmadığım zman kendimi kötü hissediyorum sankki birileri kalk göksu yeter diyor bana..
çalışmaya başladığımda da en fazla 20 soru çözüyorum o da hiç yoktan iyidir ama daha fazlası gerekiyor bana(
yorumun için teşekkür ederimm hemde çoookk :gitme:
dove önerilerin için çok teşekkür ederimm gerçekten elle tutulur şeyler saymışsınızz..
dedikleriniiz göz önünde bulundurucamm ama öncelikle şu stresten uzaklaşmam gerekiyor
Surre canımm istemediğim bi yere sırf yerleşmek için gitmeyi elbette istemem ..
Gün sayınca gerçekten daha da köttü oluyoruumm(
Genellikle arkadaşlarımla dersanede zamn geçirdikk bu 11.sınfta pek üstünde durmadımm bu seneye bıraktımm herşeyi ama geçmiş değil henüzz başladım bugünden itibareen..
iLginiz için çok teşekkür ederimmm canLarımm
çok iyisinizz çk sağoluunn inş. gün gelirr iyi sınav sonuçlarımla gelirim sizlereee zemuszemus
inşallah gönlündeki bölüme yerleşirsin canım..şakkıdı
goksucum soyle yapabılırsın yavrusum ben ole gırerdım mısal bı roman okuorsun demı o romanı heyecanla sonunu merak edıorsunya derselrıde ole dusun ve ınan bana okadr ıyı olurkı soruları bı roman kahramanı farzet ve sen yerlestır yerlerıne sen ver rollerını hepsınınhem calsırken sıkılmıorsun hemde zevk alıorsun yavrum
Ablam össye girmedn önce 'öss beni öpsene' diye bi kitap almştı sürekli o kitabın çok mitive edici olduğunu anlatır:ecrin_bebek:
Deneybilirsin hem eğlenceli bi kitap.
rıca ederım goksum delı karıyım ama hep ole calsıdım kız bendeguzel oluor mısal pı sayısını behlul yap x xxxı bıhter ya bul
hımmm bir an önce alıyım onu .. okul başlamadan bitirsem iyi olur çnkü okul açılınca kitap okuyamam benneyaptımki
teşekkür ederim yorumun için canımm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?