Merhaba arkadaşlar.. Lise son sınıf öğrencisiyim (SAYISAL) ve bu sene nasipse YGS ve LYS'ye giricemm..
Ama sorun da bu sınavlar zatenn.. Yazın hiç çalışmak istemiyorum..
Kitapların başına oturduğum zaman az çalışınca canım sıkılıyor ..
Yanımda biri olmayınca yani benimle birlikte çalışan.. Tek başıma çalışamıyorum..
Okulda & dersane de böyle sorun olmuyor.. Ama evde her gün böyleyimm (
benim istediğim bu sınavı kazanan arkadaşlar nasıl başardılar ?
Nasıl çalışıp hazırlandılarr ?
(benim sorunum sizinkilerin yanında belki hiççç ama bende sıkılmaya başladım artık )
Sınav gününe 260 gün kaldı .. ve ben bir konu tekrarı bile yapmadımm..
Bunları düşündükçe kazanamayacağım aklıma geliyor.. ve böyle olunca da hiç çalışamıyorumm..
Ne olur yardımcı olur msunuz ?
Annem bana hiç baskı yapmazz sadece geleceğini kurtar kızım diye her anne gibi öğüt verir.. Ama 2 senedir dersaneye gidiyorum.. eğer kazanamazsam kendimi kötü hissedicemm.. Biliyorum ölüm yok ucunda ama
YA KAZANICAAM.. YA KAZANICAAMM.. başka yolu yok :sinifsinif:
ama nasıl ?
Ama sorun da bu sınavlar zatenn.. Yazın hiç çalışmak istemiyorum..
Kitapların başına oturduğum zaman az çalışınca canım sıkılıyor ..
Yanımda biri olmayınca yani benimle birlikte çalışan.. Tek başıma çalışamıyorum..
Okulda & dersane de böyle sorun olmuyor.. Ama evde her gün böyleyimm (
benim istediğim bu sınavı kazanan arkadaşlar nasıl başardılar ?
Nasıl çalışıp hazırlandılarr ?
(benim sorunum sizinkilerin yanında belki hiççç ama bende sıkılmaya başladım artık )
Sınav gününe 260 gün kaldı .. ve ben bir konu tekrarı bile yapmadımm..
Bunları düşündükçe kazanamayacağım aklıma geliyor.. ve böyle olunca da hiç çalışamıyorumm..
Ne olur yardımcı olur msunuz ?
Annem bana hiç baskı yapmazz sadece geleceğini kurtar kızım diye her anne gibi öğüt verir.. Ama 2 senedir dersaneye gidiyorum.. eğer kazanamazsam kendimi kötü hissedicemm.. Biliyorum ölüm yok ucunda ama
YA KAZANICAAM.. YA KAZANICAAMM.. başka yolu yok :sinifsinif:
ama nasıl ?