merhaba arkadaslar facebook donduruldugu halde sifresi calinabilirmi? donduruldugu zaman hic aktif hale getirilmeden o face hesabi sonusuza dek silinebilirmi? bu iki sorumu cvplarsaniz cok sevinirim
merhaba arkadaslar facebook donduruldugu halde sifresi calinabilirmi? donduruldugu zaman hic aktif hale getirilmeden o face hesabi sonusuza dek silinebilirmi? bu iki sorumu cvplarsaniz cok sevinirim
Bana mesaj atmışsınız ama ben yorum sayımı doldurmadığım için cevap yazamıyorum o yüzden burdan cevaplayayım
Şifre çalma işi nasıl oluyor bilmediğim için o konuda bir şey söyleyemeyeceğim ama 2 hafta içinde girmezseniz eğer o face tamamen ortadan kalkıyor dolayısıyla ondan sonra çalınması mümkün değil hatta ben 2 hafta sonra denemiştim girmeyi bu mail adresiyle kayıtlı kullanıcı yoktur demişti
Face donduruldugu takdirde şifre çalınmaz zannetmiyorum ben 2,5 sene önce facemi dondurmuştum yaklaşık bir ay önce açtım hala açılıyor.Geri dondurdum facemi tabi.Google bazı güvenilir linkle var eger oraya tıklayıp önünüze açılan oturumla facenizi silmeniz mümkündür o linke tıkladıktan sonra 2 hafta giriş yapmadıgınız takdirde faceniz komple silinir eger dondurursanız isterseniz 1 ay sonra giriş yapın isterseniz 1 sene sonra giriş yapın faceniz açılır.