Sorunlu öğrenci ve ailesi... şok oldum!

Wilhelmina

Gülümse şimdi... (:
Pro Üye
6 Aralık 2013
747
420
333
Kocaeli
Kızlar yeğenlerim ilkokul 2. ve 3. sınıfa gidiyorlar, okulda 3. sınıf öğrencisi deli dedikleri bir öğrenci var...
Öyle ki bu çocuk okula bıçak getiriyor ve etrafa savuruyormuş en önemlisi hamile bir öğretmene tekme atarak düşük tehlikesi yaşatmış... daha da önemlisi bir çocuğun pantolonunu indirip tecavüz etmeye yeltenmiş! daha bu çocuk 3. sınıf öğrencisi yani 8 yaşında falan!!!
bugün yengem toplantıdan geldi o anlattı, 2. sınıfa giden yeğenimin öğretmeni hamile... çocukla okulda karşılaşmamak için köşe kapmaca oynuyormuş resmen çünkü deli kuvveti var diyormuş.
Çocuğun ailesi de sorunluymuş, ailesine şikayet ettiklerinde gelip öğretmenlerle kavga ediyormuş.
Öğretmenler, okul müdürü veliler dilekçe yollamış çocuğun okuldan alınması için ama milli eğitim ilgilenmiyormuş....
Kızlar göz göre göre ülkeye bir psikopat yetişiyor
bu çocuğun ailesinde büyük problemler olduğunu düşünüyorum, keşke avrupadaki gibi sorunlu ailelerin çocukları ellerinden alınsa....
neler yapılabilir aklım durdu yeminlen.

ne demek milli eğitim ilgilenmiyor? Valilik,milli eğitim,daha üst birim neresi varsa yazın,gidin...vs.Okuldan alınması da çözüm değil.15 yaşına geldiğinde sokakta dolaştığını düşünsenize,kim nasıl baş edecek? Acilen tedavi altına alınmalı

keşke benim okuduğum ilkokulda olsa o çocuk bir hocamız vardı vurdumu kapıya yapıştırıyordu

Valla her yere ilettik demişler benim onerim kesinlikle ailesine danışman gönderilmesiben de okuldan gitmesinden yana degilim ama tecavüz raddesine gelmiş diğer çocuklarıda olumsuz etkileyecek oöğretmenler elimiz kolumuz bağlı kaldı diyormuş.

keşke benim okuduğum ilkokulda olsa o çocuk bir hocamız vardı vurdumu kapıya yapıştırıyordu

Dayak cozum degil tam tersi incitici daha cok hasar bırakır.

Öğretmen neden şikayetci olmamış? Polisr gidip şikayetci olsunlar... Benim kaynım 8. Sınıfta çocuğun kolunu burbunu kırdı. Mahkemeye Verdiler.. Eve Heyet geldi Psikoloğa götürdüler.
Sonra yine geldiler.. Olumsuz Rapor verilseydi Alıp götürceklerdi memurlar....

Sizin kaynınız kaç yasında?

Ben 8-9 yaslarindaki bir cocuktan bahsediyorum, polis umursar mı dersin böyle şeyleri?
Ben cok fazla icinde degilim ama yengemin soyledigine gore her yere basvurmuslar ögretmenler.

8 Sınıf Öğrencisiydi... Şimdi Lise 1 e.gidiyor.. Prosedur değişti

3. Sınıf mı Inanmıyorum bu işler gerçekten annede babada bitiyor çocuk annenin babanın aynası diye boşuna dememişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…