Sorunlu eş

Efsa0705

Velayet
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
436
360
Merhabalar. 3 sene önce eşimle boşanma davası açılmış olmasına rağmen tekrar şans verdik birbirimize. Ama 1 senden sonra her şey daha da kötü oldu. Eşimin para hırsı, ailesine bağımlılığı, evini sadece yatmadan yatmaya kullanması gibi sorunlar.... Ben yozgatta çalışıyorum kendisi Kayseri de benşm tayin hakkım yok. Kendisi bana bağlı eş durumundan. Ama istemedi tayin... Git gel yapamaya başladım ama ne otogara bırakıyordu ne otogardan alıyordu. Çocuğu ayağına kadar ben götürüyordum resmen görmeye bile gelmiyordu. Ben apartta kalıyorum o annesiyle kalıyordu ben işteyken. Neler neler çok uzun. Ama artık dayanamadım. Ve kayseriye gelmeyeceğimi artık kendisinin gelip sorunları konuşup halledeceğimizi oğlunun nerede kaldığını bile bilmiyor gelip görmesini ya da artık gelmeyeceğimi söyledim oda telefonu yüzüme kapadı. 3 hafta oldu sadece 2 defa görüntülü aradı çocuğu görmek için. Dava açar mı bilmem ama 3.5 yaşında oğlum var ve ona vermek dahi istemiyorum. Bir kere beraber uyumuşluğu yok çocukla ne yer ne içer bilmez. Uzun yatılı olarak veren var mı acaba çocuğunu 😔😔😔😔

3.5 yasinda cocuk babasiyla 1 kez uyumamis
3 sene once dava acilmis vazgecilmis
Ayri sehirlerde yasiyorsunuz

Nasil birbirinize sans vermis oldugunuzu anlayamadim ama bosansaniz herkes icin hayirlisi olur.

Cocuk bu durumda buyumusken uzun yatililigi kaldiramaz bu kadar kucukken.

Çocuğu sizden görmek için bile isteyeceğini sanmıyorum. Adam zahmet buyurup bi lokma koymamış ağzına... çocuk bakmak zordur. Sizin eşiniz olacak adam böyle zor bir işe girişir mi?

Iciniz rahat olsun. Siz boşanınca o da oğlundan boşanacaktır.

3.5 yasinda cocuk babasiyla 1 kez uyumamis
3 sene once dava acilmis vazgecilmis
Ayri sehirlerde yasiyorsunuz

Nasil birbirinize sans vermis oldugunuzu anlayamadim ama bosansaniz herkes icin hayirlisi olur.

Cocuk bu durumda buyumusken uzun yatililigi kaldiramaz bu kadar kucukken.
Haftada sadece 2 gün dersim var git gel yapıyordum. Ama aradığım zaman çocuğum nasıl diyebileceğim kimse olmadığı için bu şekilde oğlumlakalmayı tercih ettim. Mesafe bir buçuk saat. Ve ayrılmak sorun değil çocuğumu yatılı olarak alması sorun. 1 ay falan veriyorlarmış sanırım yatılı olarak

Dava açar mı bilmem ama 3.5 yaşında oğlum var
Siz mutlu musunuz ki şu yaşamdan onun dava açmasını dert etmişsiniz , siz düşünmez misiniz dava açmayı ?
O vurdumduymaz tarzda ki adama bir ay yatılı verseler bile çocuğu adam kabul etmez zaten keyfini bozmaz sanmıyorum . Bence bir ay yatılı kalma durumunu çokta dert etmeyin . Davayı da siz açın .

Gerçekten boşanmak için neyi bekliyorsunuz. zamanınıza yazık.
Kendisinden hiç bir bekletim yok dava açan ben olmak istemiyorum. Oğlumla hayatım var zaten. Dava açılırsa görüş günlerinde mahvolurum biliyorum düşünemiyorum bile.o açarsa da sonuna kadar savaşacağım.

Siz mutlu musunuz ki şu yaşamdan onun dava açmasını dert etmişsiniz , siz düşünmez misiniz dava açmayı ?
O vurdumduymaz tarzda ki adama bir ay yatılı verseler bile çocuğu adam kabul etmez zaten keyfini bozmaz sanmıyorum . Bence bir ay yatılı kalma durumunu çokta dert etmeyin . Davayı da siz açın .

Şöyle ki dava umrumda değil. Tek derdim oğlum şu an ikimizin zaten bir hayatı var ayda yılda bir görüntülü arayan bir baba var. Eğer dava olursa görüş günü illa ki olacak ve bu çocuk asla benden ayrılmadı onu görünce gece uykusunda ağlayan bir çocuk. En azından idrak yaşına kadar süre devam etmekti benim amacım ama sabrım kalmadı artık

Yahu çocuğu görmesi için bile ayağına siz görüyorsunuz. Ne davasını açacak. Gördüğünüz gibi çocuk çocukta sizde onun umrumda değilsiniz.
İnşallah. Hakimde böyle düşünür. Her türlü her şeyi ispatlarım. Bu yaşta yatılı veren var mı diye merak etmiştim başlığı o yüzden açmıştım ama daha da rahatladım bu cevaplarla

Anladigim kadariyla sadece kagit ustunde bir evliliginiz var, velayet ve eşte yatili kalmasi durumunu da cok dert ediyorsunuz.

Bosanmayin, ciddi soyluyorum dalga da geçmiyorum, velayetle yatililikla ugrasmazsiniz boylece. Muhataplik duzeyinizi minimuma indirin, cocugu gorme duzenini de degistirmeyin olsun bitsin.

Ha tabi bosanmam lazim, hayatima onsuz devam etmek istiyorum, gencim hayatıma baska birini almak istiyorum gibi dusunceleriniz varsa velayet ve yatililik konusunda anlasmali bosanma metninde mutabakat yapin. Kafaniz rahat etsin.

Anladigim kadariyla sadece kagit ustunde bir evliliginiz var, velayet ve eşte yatili kalmasi durumunu da cok dert ediyorsunuz.

Bosanmayin, ciddi soyluyorum dalga da geçmiyorum, velayetle yatililikla ugrasmazsiniz boylece. Muhataplik duzeyinizi minimuma indirin, cocugu gorme duzenini de degistirmeyin olsun bitsin.

Ha tabi bosanmam lazim, hayatima onsuz devam etmek istiyorum, gencim hayatıma baska birini almak istiyorum gibi dusunceleriniz varsa velayet ve yatililik konusunda anlasmali bosanma metninde mutabakat yapin. Kafaniz rahat etsin.
Bende boşanmak la uğraşmak istemiyorum. Ama ben götürmedim sürece adam görmeye dahi gelmiyor. Ve ben artık götürmek istemiyorum yoruldum çok yoruldum. Çocukla çok zor arabayı vermiyor otobüsle git gel mahvetti 2 senedir beni. Şimdi dava açar mı diye bekliyorum kararlı olduğumu anladı gitmemekte

X