Merhabalar. 3 sene önce eşimle boşanma davası açılmış olmasına rağmen tekrar şans verdik birbirimize. Ama 1 senden sonra her şey daha da kötü oldu. Eşimin para hırsı, ailesine bağımlılığı, evini sadece yatmadan yatmaya kullanması gibi sorunlar.... Ben yozgatta çalışıyorum kendisi Kayseri de benşm tayin hakkım yok. Kendisi bana bağlı eş durumundan. Ama istemedi tayin... Git gel yapamaya başladım ama ne otogara bırakıyordu ne otogardan alıyordu. Çocuğu ayağına kadar ben götürüyordum resmen görmeye bile gelmiyordu. Ben apartta kalıyorum o annesiyle kalıyordu ben işteyken. Neler neler çok uzun. Ama artık dayanamadım. Ve kayseriye gelmeyeceğimi artık kendisinin gelip sorunları konuşup halledeceğimizi oğlunun nerede kaldığını bile bilmiyor gelip görmesini ya da artık gelmeyeceğimi söyledim oda telefonu suratıma kapadı. 3 hafta oldu sadece 2 defa görüntülü aradı çocuğu görmek için. Dava açar mı bilmem ama 3.5 yaşında oğlum var ve ona vermek dahi istemiyorum. Bir kere beraber uyumuşluğu yok çocukla ne yer ne içer bilmez. Uzun yatılı olarak veren var mı acaba çocuğunu