• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlu çocuk

Çocuğun kafasına kendi kendine dank etmedikçe düzelmez. Maddeyi bırakmak isteyecek, tedavi olacak yoksa böyle devam eder.

Maalesef herkesin psikolojisi çocukken yaşadığı travmayı kaldıracak kadar güçlü değil. Babası kendi eliyle ektiğini biçsin şimdi. Annesine üzüldüm maalesef. Önce kocadan çek sonra evlattan. Ne zaman gün yüzü görecek? Belki o evden çekip giderse...

Valla başkasının canını yakacağına gitsin hapiste gençliğini yaksın umarım.. :/
Daha denecek bi söz yok, çok zor bir durum özelliklede anne baba için.
Bu oğlanda bi kez bi emniyet müdürünün oğlunu öldüresiye dövmüş. Yok 'bana niye bakıyon' davasına, tabi kimin oğlu olduğunu bilmeden dövmüş arkadaşlarını çağırmış hatta bi kaç kişi beraber devam etmişler sonra caniler.
Sonra tabi emniyet müdürü bu durur mu baya davalar falan açıldı ama, ailesi çok yalvardı adama nolur yapmayın diye.
Ne yalvarıyosun bırak çeksin cezasınıda bi daha yapmasın, herşeyden kurtulursa bu adam yanlış yaptığında da başına bişey gelmezse daha nasıl anlayacak doğruyu,saçma saçma şeyler, allah kimsenin başına vermesin
Haklısınız fazla el üstünde tutmak da zalimlik de iyi değil Yani her şeyin fazlası zarar bu konuda ikimizde uç örneğiz tek birleşim noktamız he halında arkasının toplanması kollanması bence bir şekilde söyleyin kollamasınlar inanın eniştem çocuk cezaevinde diye seviniyordu ya dışarıdan bakınca baba nasıl sevinir dersin ama diyodu ki sağda solda başına bir iş gelip Allah korusun canından olup bana bu acıyı yaşatacağına en azından yerini biliyorum şimdi benim teyze oğlunda eve gelmeme huyu da vardı bazen bir haftaya kadar uzayan

aynı şekilde bir tanıdığım var. Aynı hareketler, aynı sonuçlar malesef. Ailesi en son mahkemede kendilerini vasi tayin ettirdiler. Çocuğun oraya buraya attığı imza ve borçlardan kurtulmak için. Aşamalarını bilmiyorum tabi ama bir araştırabilirler en azından.

Evden kovularak. Koyacaklar kapıya.. Ne halt yerse yesin. Kocaman adam. Her haltı yiyip yiyip babasının evinde durmak yok öyle. İnsan öyle evlada sevgi de bekleyemez. Doğmamış varsayıp atacaklar kapıya ne hali varsa görsün şeytan

Back
X