- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
-
- Konu Sahibi musmutluluk
BAŞLIĞI AÇARKEN BİR YANLIŞLIK OLDU VE DÜZELTEMEDİM DE KUSURA BAKMAYIN...
Selam arkadaşlar;
Daha 1 hafta öncesine kadar sizler gibi forum da hamile kalmak için faydalı olan kürleri, yiyecekleri, davranışları okuyordum. geçen hafta perşembe günü hamile olduğumu öğrendimbizim sorunlarımız çikolata kistim vardı benim eşiminse azospermi vardı ve variokosel tehşisi konuldu. size faydalı olması açısından bu ay yaptığım herşeyi buraya yazmaya karar verdim umarım sizede yardımcı olur
ilk aşama; 3 şubatta HSG çekildim. Çok ağrılı bir işlem geçirdim. ben hayatımda böyle bir acıyla karşılaşmamıştım daha önce.burda okuduklarıma göre doktorlar HSG den sonra korunmayı öneriyorlarmış benim doktorum hiç birşey söylemedi bu yüzden ben korunmadım korun deseydide korunmazdım hatta 2. gün acı duyarak yaptık zor oldu ama yapabileceğim birşey yoktu. Şansın en yüksek olduğu gün o gündü. ve ayaklarımı dikerek yattım rahat 1 saat.
ikinci aşama; eşime bir beslenme programı yaptım. Evde ağır yağlı kızartma türü yiyecekler hiç pişmedi 1 ay. Balık, Tavuk ve Et yedirdim haftada bir kere. Her akşam kuruyemiş yedirdim. İncir, siyah üzüm, kabuklu fıstık, keçi boynuzu ve kabak çekirdeği yedi ve her gece yatarken muzlu süt içirdim. sabahları keçi boynuzu kürü, akşamları nohut kürü içti her gün.
üçüncü aşama; ben hergünümü pozitif geçirdim. hiç birşeyi kendime dert etmedim. işte sorun yaşadıysam eve yansıtmadım. işten gelince ev dağınıksa kafama takmadım öyle bıraktım. ve eşimin yediklerinden bende yedim her akşam. karnımda bir sancı hissettiğimde yattım. Ayaklarımın altına sıcak su koydum, kendimi sıcak tuttum.
dördüncü aşamada; bol bol dua ettim her gece yatarken her sabah kalkarken. ağlayarak allahıma yalvardım. ve herşeyin bir zamanı olduğuna inandım.
Sizlerde benim gibi hamile olduğunuzu öğrenir ve hep birlikte bebişlerimizi kucağımıza alırız allahın izniyle inşallah
canım canlı çok azdı. ilk tahlilde 1 milyon 2. tahlilde 5 milyon oldu. ama doktor kesinlikle tüp bebek demişti. ama rabbim kendiliğinden verdi.Merhaba arkadaşım öncelikle Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, eşim azospermiydi demişsin, sperm değerleriniz nasıldı acaba, benimde eşim azospermi .
amin canım benim. ben sevindim belki birisine daha sebeb olurum belli olmaz bu işler canımallah sag salim kucagina almayi nasip etsin bebegini.paylasdigin icin tesekkur ederim.darisi basima insallah.
rabbim isteyen herkese nasip etsin diye herzaman dua ediyorum canım zaten merak etme. rabbim tez zamanda kimsenin kucağını boş bırakmasınRabbim kucağına almayida nasip etsin sen hamilesinya bizede dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş Rabbim hayırlısı ni versin ...
amin canım benim. hepimiz musmutlu olalım inşallah.Allah kucağına da almayı nasip etsin.musmutlu ol inşaallah:)
Cnm hayirli olsun ne guzel yaa ...Bendede cikolata kisti var kac cm di hamile kaldin??rabbim ol desin yeterkiBAŞLIĞI AÇARKEN BİR YANLIŞLIK OLDU VE DÜZELTEMEDİM DE KUSURA BAKMAYIN...
Selam arkadaşlar;
Daha 1 hafta öncesine kadar sizler gibi forum da hamile kalmak için faydalı olan kürleri, yiyecekleri, davranışları okuyordum. geçen hafta perşembe günü hamile olduğumu öğrendimbizim sorunlarımız çikolata kistim vardı benim eşiminse azospermi vardı ve variokosel tehşisi konuldu. size faydalı olması açısından bu ay yaptığım herşeyi buraya yazmaya karar verdim umarım sizede yardımcı olur
ilk aşama; 3 şubatta HSG çekildim. Çok ağrılı bir işlem geçirdim. ben hayatımda böyle bir acıyla karşılaşmamıştım daha önce.burda okuduklarıma göre doktorlar HSG den sonra korunmayı öneriyorlarmış benim doktorum hiç birşey söylemedi bu yüzden ben korunmadım korun deseydide korunmazdım hatta 2. gün acı duyarak yaptık zor oldu ama yapabileceğim birşey yoktu. Şansın en yüksek olduğu gün o gündü. ve ayaklarımı dikerek yattım rahat 1 saat.
ikinci aşama; eşime bir beslenme programı yaptım. Evde ağır yağlı kızartma türü yiyecekler hiç pişmedi 1 ay. Balık, Tavuk ve Et yedirdim haftada bir kere. Her akşam kuruyemiş yedirdim. İncir, siyah üzüm, kabuklu fıstık, keçi boynuzu ve kabak çekirdeği yedi ve her gece yatarken muzlu süt içirdim. sabahları keçi boynuzu kürü, akşamları nohut kürü içti her gün.
üçüncü aşama; ben hergünümü pozitif geçirdim. hiç birşeyi kendime dert etmedim. işte sorun yaşadıysam eve yansıtmadım. işten gelince ev dağınıksa kafama takmadım öyle bıraktım. ve eşimin yediklerinden bende yedim her akşam. karnımda bir sancı hissettiğimde yattım. Ayaklarımın altına sıcak su koydum, kendimi sıcak tuttum.
dördüncü aşamada; bol bol dua ettim her gece yatarken her sabah kalkarken. ağlayarak allahıma yalvardım. ve herşeyin bir zamanı olduğuna inandım.
Sizlerde benim gibi hamile olduğunuzu öğrenir ve hep birlikte bebişlerimizi kucağımıza alırız allahın izniyle inşallah
canım sağda ve solda 2şer cm le hamile kaldım tek sorun buda değildi eşimdede sorunlar vardı. rabbim ol dedi ve oldu izniyleCnm hayirli olsun ne guzel yaa ...Bendede cikolata kisti var kac cm di hamile kaldin??rabbim ol desin yeterki
Ne guzel Allah saglik versn sana bebegine ne olur banada dua et sagda 4,5 cm cikolata kisti var bendede vede yunurtam catlamiyorcanım sağda ve solda 2şer cm le hamile kaldım tek sorun buda değildi eşimdede sorunlar vardı. rabbim ol dedi ve oldu izniyle
Dualarım bütün hamile kalmak isteyenlerle canım. sana bir tüyo verecek olursam eğer HSG çektir mutlaka. çikolata kisti salgıladığı madde yüzünden tüpü kapatıyor benim doktorum bulunduğum ilde alanında en uzman kişi o söylemişti bnada. doktoruma güvenerek geçen ay çektirdim HSGyi iyikide çektirmişim.Ne guzel Allah saglik versn sana bebegine ne olur banada dua et sagda 4,5 cm cikolata kisti var bendede vede yunurtam catlamiyor
Anladım canım rabbim yardımcın olsunCektirdim cnm...Hemde ekim sonuydu fakat yumurtam catlamadigi icin bi sonuc alamadm .yumurya catlamiyor buyuyor onun erimesini bekliyoruz...bole bole aylar geciyo iste
Az once dr dan geldim normal adet oldum zaten klomene basliyorm bugun dua et cnmçe
Anladım canım rabbim yardımcın olsun
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) senin yaptıklarının aynısını yaptım bakalım beklemedeyim. 20 şubatta hsg, klomen çatlatma iğnesi keçiboynuzu pekmezi kuruyemiş, beslenme düzeni herşeye dikkat ettim. artı presed kullandım. bakalım birinden biri işe yaramıştır inşallah :)).Dualarım bütün hamile kalmak isteyenlerle canım. sana bir tüyo verecek olursam eğer HSG çektir mutlaka. çikolata kisti salgıladığı madde yüzünden tüpü kapatıyor benim doktorum bulunduğum ilde alanında en uzman kişi o söylemişti bnada. doktoruma güvenerek geçen ay çektirdim HSGyi iyikide çektirmişim.
dualarım seninle canım benim. klomen inşllah iyi gelir yumurtaların çatlar sende bebişine kavuşursunAz once dr dan geldim normal adet oldum zaten klomene basliyorm bugun dua et cnm
inşallah canım benim. dikkat et bu ay elini ayağını sıcak tut. ağır işler yapmamaya çalış. birde bol bol meyve sebze tüket bedenini hamileliğe hazırla.Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) senin yaptıklarının aynısını yaptım bakalım beklemedeyim. 20 şubatta hsg, klomen çatlatma iğnesi keçiboynuzu pekmezi kuruyemiş, beslenme düzeni herşeye dikkat ettim. artı presed kullandım. bakalım birinden biri işe yaramıştır inşallah :)).