• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sorunlara rağmen gebe kalanlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pammukgelin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
65
27
8
27
Herkese merhaba,
Hemen konuya giriyorum. Benim yumurtalık kıstım vardı önceki konumda da bahsetmiştim aspırasyon olucaktı doktorum 3 ay deneyin çocuğu olmazsa o zaman aspırayon yaparız dedi bir de hsg çektirin dedi. Biz de çektirdik ve sağ yumurtalık kıstımın olduğu kanal da malesef tıkalı çıktı ve Dr 3kez denemesine rağmen açamadı. :kızgın:Biz yine de bu ay deneyelim dedik. Şuan kasık ağrılarım fazla mide bulantılarım oluyor adetim düzensiz geçen aya göre 10 gün var günüme az önce de ovulasyon testi denedim silik çıktı hiç bu durumda olup da gebe kalan var mı son zamanlarda moralim çok bozuk destek ve motivasyon istiyorum sizden :KK19:

Bende de cikolata kisti var canim, benim doktorumda deneyin dogal yollardan olmazsa bakariz dedi. Allah sifa versin bize ve bizim gibi olan herkese. Ne kadarlik evlisin? Ben kendimi teselli etmeye calisiyorum 7 aylik evliyim daha yolun basindayim bir suru cocuk icin tedavi yontemi var denemedim diyorum. Ama insan icten ice uzuluyor tabi..

Bende de cikolata kisti var canim, benim doktorumda deneyin dogal yollardan olmazsa bakariz dedi. Allah sifa versin bize ve bizim gibi olan herkese. Ne kadarlik evlisin? Ben kendimi teselli etmeye calisiyorum 7 aylik evliyim daha yolun basindayim bir suru cocuk icin tedavi yontemi var denemedim diyorum. Ama insan icten ice uzuluyor tabi..
Kesinlikle canım ben de 5 ay oluyor işte evlenelı ben de üzülüyorum çok, düşünüyor musun aldırmayı çikolata kestını hangi yumurtalıgında o kist peki

Kesinlikle canım ben de 5 ay oluyor işte evlenelı ben de üzülüyorum çok, düşünüyor musun aldırmayı çikolata kestını hangi yumurtalıgında o kist peki
Sol over da sag temiz. Dusunmuyorum sonuna kadar bebek icin cabalayacagim insallah..

Back