• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunların İçinden Çıkamayacağınızı Düşünüyorsunuz, değil mi? Yalnız Değilsiniz.....

vivalife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
24
0
86
İstanbul
Tesadüf eseri forumun bu bölümüne girdim ve yazılanları okuyunca dayanamadım yazmak istedim. Umarım birilerine yardımım dokunur. Benim de çok bunaldığım, patlama noktasına geldiğim, hatta ciddi ciddi herşeyi bırakıp çekip gitmek istediğim o kadar zamanlar oldu ki, ne iş ne eş ne çocuk görüyor insan o zaman. Sanki herşey üstüme geliyor , herşey tersine gidiyordu. Çok şükür sağlıkla ilgili bir sıkıntım yoktu ama onun dışında bir sürü aksilik terslik beni buluyordu, evlilik berbattı, iş dert doluydu. Bir arkadaşımla dertleşirken - o da şirkette işe yeni başlayan arkadaşından duymuş, herneyse- , bir yaşam koçundan bahsetti, bir görüş ne kaybedersin dedi. Ben kendi derdimi çözerim, kimseye de ihtiyacım yok diye çok uzun süre direttim ama bir türlü çözümü bulamıyordum. Sonunda tamam dedim, numarasını aldım, aradım. Başta bu mu çözecek benim sorunlarımı sanki diyip çok negatif gittim ama ilk seas bile inanılmazdı. 5 kere daha görüştük sonra, sanki yıllardır üstüme biriken yığınla dert azaldı. En azından şimdi nerede hata yaptığımı, bocaladığımı biliyorum. Daha ilginci bize bu kişinin numarasını veren arkadaş da 2 yıldır işe girememiş, ilişkileri berbatmış ama o da tavsiye ile görüşüyor kendisi ile ve şimdi uzun süredir aynı işte, çok mutlu.
Inanın hiçbir dert çözümsüz değil, derdi de çözüm de biz kendimiz yaratıyoruz:)

Son düzenleyen: Moderatör:
merak ettim nasıl şekilde yardım ediyor, yani ne gibi sorunların vardı ve şimdi ne oldu, hangi şehirde ücreti ne kadar bilgi verebilirmisin.

Konu içeriği nedeniyle "Kişisel Gelişim" başlığına taşınmıştır.
Lütfen onuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

İpektuncer Çok kötü niyetlisin gerçekten , keşke olabilsem ama ben değilim :) Ya okuyunca baslıgı ben de guldum, bu konuda iyi degilim demek ki :97:
Surevan , Benim sorunum 2 cocuktan sonra kendimi kapana sıkılmıs gibi hissediyordum, ev,is,cocuklar... esimle aram cok kotuydu falan ...Daha detaya girmeyeyim ama ne yaptı derseniz gercekten dinledi beni ve benim gormedigim ya da gormek istemedigim cozum yollarını gormemi sagladi. Istanbul'da ama sehirdisi ile de telefon-skype vs kullandıgını soylemisti, bazı durumlarda.

vivalif kötü niyetli arkadaşlar yoğunlukta merak etme.:27::27::27:

burada her hafta konu açanlar da gitmeli bence bu terapiye

Son düzenleme:
İyi fikir aslında, ama korkuyoruz bu konularda yardım almaktan (en azından kendim icin diyebilirim)...

Bu arada yeni farkettim bebek ne zaman geliyor? :nazar:

20 haftalığın içindeyim eylülde doğumum inşallah ikinci şehzadem geliyor:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
keşke olmasa insanlarda bu gibi sorunlar ama insanın olduğu yerde sorun vardır mutlaka.allah bu sorunların üstesinden gelmeyi herkese nasip etsin. gittiğin kişi bir psıkolog mu?

Hayırlısı ile doğar inşallah, benim de 2 tane eşkiyam var:) 2 erkek olunca kaos oluyor.

Hayır psikolog değil.. Dediğin gibi keşke sorunlarımız olmasa ama onları da kafamızda yaratan bizleriz çoğu zaman, değil mi? En basiti yarım su dolu bardağa baktığında bir gün " a bardağın yarısı su dolu" diye şükedersin , başka bir gün " a bardağın yarısı boş" diye üzülürsün. Tamamen bakış açısı bence:)

Çok kötü niyetliyim..
Ama..
Siz olabilir misiniz o yaşam koçu..:40:

Aynı şeyi düşünüyorum.:46:

Bende kişisel gelişimle ilgili biriyim.

Bu alenen reklam kokan yazılar...:27:

Bu kadar da olmaz...

İtiraf etmeliyim ki, bir koça göre oldukça başarısız,basit ve amatörce bir giriş...:27:

bazen çok beğendiğimiz ürünleri öve öve biteremediğimiz mesajlar olur
hatta sırf bi ürünü tanıtmak onun faydalarından başkalarıda yararlansın diye
açmış olduğumuz konular olabilir.
benim vardır mesela tırnak bakım ürünleriyle ilgili
ben sadece memnun kaldığım ve kalmadığım
üründen bahsederim bi çıkarım olmadan
reklam geliri almadan isteyen alır o ürünü kullanır dener
bu tamamen kişisel bi tercihtir.
ya da bi diyetisyeni açık açık öneririm
var böyle bi başlık..
konu sahibide deneyimini paylaşmış
kendisine faydası olduğunu düşünmüş
yaşam koçu çok yaygın bi hizmet değil tabi bu konuya dikkat
çekmeye çalışmış olabileceğini düşünüyorum
ama reklam kokan art niyet taşıyan mesajlarda takibimdedir
hatırlatmamda fayda var.
keyifli paylaşımlar diliyorum...

Bu konuyu burada kapatıyorum..., cunku ben gercekten ne yasam kocuyum ne de bu islerle bir ilgim var - belki o yuzden bu kadar amatorce olabilir mi??? .
Eger reklam isteseydim altına yazardim pasa pasa sitesini,adını, telefonunu olur biterdi, siz de gidin gorusun diye. ama ben sabah sabah o yazılanları gorunce icimden gelenleri yazdım , gercekten vaktime yazıkmıs.

Merhaba..

Sadece deneyimlerimizi,başımızdan geçenleri,memnuniyet yada memnuniyetsiliklerimizi paylaşalım lütfen..

Kişi,kurum yadamerkezlere yönlendirme yapmak yasaktır..Gerek forum içi konulardan gerekse özel mesajlardan..Özel mesajlarda bu forumun bir parçasıdır ve denetimimiz altındadır..Bilginize.

Sevgiler..

peki ne dedi sana da hayatın değişti, yani şuan piyasada olan ve çoğu yaşam koçları tarafından yazılan yüzlerce kişisel gelişim kitabından farklı ne söyledi mesela:26:

Son düzenleme:
Back