Tesadüf eseri forumun bu bölümüne girdim ve yazılanları okuyunca dayanamadım yazmak istedim. Umarım birilerine yardımım dokunur. Benim de çok bunaldığım, patlama noktasına geldiğim, hatta ciddi ciddi herşeyi bırakıp çekip gitmek istediğim o kadar zamanlar oldu ki, ne iş ne eş ne çocuk görüyor insan o zaman. Sanki herşey üstüme geliyor , herşey tersine gidiyordu. Çok şükür sağlıkla ilgili bir sıkıntım yoktu ama onun dışında bir sürü aksilik terslik beni buluyordu, evlilik berbattı, iş dert doluydu. Bir arkadaşımla dertleşirken - o da şirkette işe yeni başlayan arkadaşından duymuş, herneyse- , bir yaşam koçundan bahsetti, bir görüş ne kaybedersin dedi. Ben kendi derdimi çözerim, kimseye de ihtiyacım yok diye çok uzun süre direttim ama bir türlü çözümü bulamıyordum. Sonunda tamam dedim, numarasını aldım, aradım. Başta bu mu çözecek benim sorunlarımı sanki diyip çok negatif gittim ama ilk seas bile inanılmazdı. 5 kere daha görüştük sonra, sanki yıllardır üstüme biriken yığınla dert azaldı. En azından şimdi nerede hata yaptığımı, bocaladığımı biliyorum. Daha ilginci bize bu kişinin numarasını veren arkadaş da 2 yıldır işe girememiş, ilişkileri berbatmış ama o da tavsiye ile görüşüyor kendisi ile ve şimdi uzun süredir aynı işte, çok mutlu.
Inanın hiçbir dert çözümsüz değil, derdi de çözüm de biz kendimiz yaratıyoruz:)
Inanın hiçbir dert çözümsüz değil, derdi de çözüm de biz kendimiz yaratıyoruz:)
Son düzenleyen: Moderatör: