- 26 Şubat 2019
- 4.592
- 6.711
- Konu Sahibi Sade frappe
Evet ben çok memnunum ayrıca kurudum sonra mis gibi kokuyor
Çok sevindim, darısı başıma inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben çok memnunum ayrıca kurudum sonra mis gibi kokuyor
AminÇok sevindim, darısı başıma inşallah.
Erkek tipi oluyor evetBizimkide erkek tipi olmuyor mu?
Tamamen kapanıyor diyemem ama inanılmaz derecede yoğunlaşıyorPeki canım sen östrojen kullandığında o seyrek yerler kapanıyormuydu?yani hiç saç,olmayan yerlerdede saç çıkmışmıydı?
Ben yeni girebildim internete canım.ama sabah uyanınca tahlil sonuçlarıma bakıp seni bilgilendiririmBirde sağlıklı saç için yani gürleşmesi için östrojen kaç olmalı?referans değerleri var ama az olan değere yakın olunca eksik oluyo bence
Tm canım sağol bekliyorumBen yeni girebildim internete canım.ama sabah uyanınca tahlil sonuçlarıma bakıp seni bilgilendiririm
Canım valla 1 saattir bakınıyorum eve bulamadım o sonuçları napmışım bilmiyorum.sınırın çok hafif üstündeydi.ilaç kullanmana gerek yok demişti dr hatta.tercihi bana bırakmıştı ama ben kullanmamıştım.bayramdan sonra tekrar tahlil yapmayı düşünüyorum ztn sen yaptır tahlillerini sonuçları konuşuruz yine burdan.Tm canım sağol bekliyorum
Canım valla 1 saattir bakınıyorum eve bulamadım o sonuçları napmışım bilmiyorum.sınırın çok hafif üstündeydi.ilaç kullanmana gerek yok demişti dr hatta.tercihi bana bırakmıştı ama ben kullanmamıştım.bayramdan sonra tekrar tahlil yapmayı düşünüyorum ztn sen yaptır tahlillerini sonuçları konuşuruz yine burdan.
Tm canım sağol bekliyorum
sende tüylenme sorunu var mı peki ?Tm canım sağol bekliyorum
Evet tüylenme var ama ağdayla sorunumu hallediyorum yüzde yok Allahtan ama vücut baya tüylü sırt göbek :))sende tüylenme sorunu var mı peki ?
Bende eski çocuk tedavisi görürkenki tahlillerime baktımda östrojen en fazla 40a kadar çıkmış,bu arada pkoyum 2 çocuğum var ilkinde tedavi gördüm tedaviyi bıraktım kendiliğinden hamile kaldım,2.cide süpriz oldu oda kendiliğinden geldi çok şükür,iki kız kardeşim var onlarda pkolu.bi tanesi evlenir evlenmez hamile kaldı ilk ay.ikinciside baya geç ama kendiliğinden çocuğu oldu.inşallah Allah tez zamanda sanada hayırlı bi evlat verir ve isteyen herkese.demem o ki herşeyin vakti zamanı var o vakit gelmeden olmuyor hiç bşysende tüylenme sorunu var mı peki ?
Ben sarımsak hiç kullanmadım aksine sürmenin zararlı olduğunu duymuştum ben defne sabunu kullanıyorumBir de şeyi sorucam size: sarımsağı nasıl sürdünüz saçlarınıza, ben bugün ikiye bölüp de denedim ama cikan sudan cok tatmin olmadım. Sarimsak eziciyle ezip çikan posasyla birlikte kafama sürdüm ama bu seferde minik minik kafamda kaldılar
Of ben aldim fakat her kullandigimda saclarim yagli gibi oluyor sanki hic yikanmamis gibi. Sizin oyle olmadi mi?Size kesinlikle bir mucize söyleyeyim benim.saçlarım berbat halde idi ki artık kel kailcam diye kara kara düşünüyordum vitaminler zeytinyağı sarımsak ve şeyler hiç durdurmadi dökülmeyi takı defne sabunu alana kadar fazla değil 1hafta deneyin bir göreceksiniz
Aynen benim de öyle oldu sanrım sacinizda boya var saçın alışmasını sağlayın inan ki yikadikca düzeliyor ben vazgeçmedim en azından 1 hafta deneyinOf ben aldim fakat her kullandigimda saclarim yagli gibi oluyor sanki hic yikanmamis gibi. Sizin oyle olmadi mi?
Ne güzel inş darısı banaEn kısa sürede.onların saçları da seyrek mi? Benim adetlerim düzenli tüylenme sorunum yok denilecek kdr az.benim polikistik hafif düzeyde.Yumurtalarım büyüyor ilaçla 20mm oluyor çatlıyor da 1.5 yıl olcak nerdeyse evleneli ve hiç korunmadık hala gebelik gerçekleşmedi eşimde de bir sıkıntı yok çok şükür.şuan ara verdim hiçbir şey kullanmıyorum 1 aydır. bi süre dinlenicem akışına bırakicam ilaçlar beni yıprattı çünkü.artık düşünmüyorum bebek olayını kendi haline bıraktım psikolojide önemli bu süreçte.kışa kadar olmazsa daha iyi bir dr bulcam tüp bebek mi gerekiyor ne gerekiyorsa seneye kdr yapicaz artık napalımBende eski çocuk tedavisi görürkenki tahlillerime baktımda östrojen en fazla 40a kadar çıkmış,bu arada pkoyum 2 çocuğum var ilkinde tedavi gördüm tedaviyi bıraktım kendiliğinden hamile kaldım,2.cide süpriz oldu oda kendiliğinden geldi çok şükür,iki kız kardeşim var onlarda pkolu.bi tanesi evlenir evlenmez hamile kaldı ilk ay.ikinciside baya geç ama kendiliğinden çocuğu oldu.inşallah Allah tez zamanda sanada hayırlı bi evlat verir ve isteyen herkese.demem o ki herşeyin vakti zamanı var o vakit gelmeden olmuyor hiç bşy
Peki hamilelik için ne gibi tedaviler görmüştün? Yumurtaların ne durumdaydı cnm.testesteronun kaçtı hamile kalmadan önce hatırlıyor musun?Bende eski çocuk tedavisi görürkenki tahlillerime baktımda östrojen en fazla 40a kadar çıkmış,bu arada pkoyum 2 çocuğum var ilkinde tedavi gördüm tedaviyi bıraktım kendiliğinden hamile kaldım,2.cide süpriz oldu oda kendiliğinden geldi çok şükür,iki kız kardeşim var onlarda pkolu.bi tanesi evlenir evlenmez hamile kaldı ilk ay.ikinciside baya geç ama kendiliğinden çocuğu oldu.inşallah Allah tez zamanda sanada hayırlı bi evlat verir ve isteyen herkese.demem o ki herşeyin vakti zamanı var o vakit gelmeden olmuyor hiç bşy
Evet 2 kardeşiminde seyreliyor.hepimiz ergenlikten beri saç dökülmesi yaşıyoruzNe güzel inş darısı banaEn kısa sürede.onların saçları da seyrek mi? Benim adetlerim düzenli tüylenme sorunum yok denilecek kdr az.benim polikistik hafif düzeyde.Yumurtalarım büyüyor ilaçla 20mm oluyor çatlıyor da 1.5 yıl olcak nerdeyse evleneli ve hiç korunmadık hala gebelik gerçekleşmedi eşimde de bir sıkıntı yok çok şükür.şuan ara verdim hiçbir şey kullanmıyorum 1 aydır. bi süre dinlenicem akışına bırakicam ilaçlar beni yıprattı çünkü.artık düşünmüyorum bebek olayını kendi haline bıraktım psikolojide önemli bu süreçte.kışa kadar olmazsa daha iyi bir dr bulcam tüp bebek mi gerekiyor ne gerekiyorsa seneye kdr yapicaz artık napalım
6 ay klomen çatlatma iğnesi kullandım devlet hastanesinde,sonra 2 kere aşılama yapıldı.3 kere yapılıyor son hakkımı başka hastanede denerim dedim kendimi dinlenmeye aldım,gerçekten kafamdan bebek düşüncesini atmıştım kuzenimin düğünü vardı dedim inşallah ozamana kadar hamile kalmamda güzel bi kıyafet giyerim ve ozaman hamile kaldım :)) kuzenimin düğününde şiş göbüşlü tombik bşy olmuştum ::))Peki hamilelik için ne gibi tedaviler görmüştün? Yumurtaların ne durumdaydı cnm.testesteronun kaçtı hamile kalmadan önce hatırlıyor musun?
İnan değerlerimi hatırlamıyorum eski testlere baktım ama nedense testesteron değeri yokPeki hamilelik için ne gibi tedaviler görmüştün? Yumurtaların ne durumdaydı cnm.testesteronun kaçtı hamile kalmadan önce hatırlıyor musun?
Yok benim saçım dogal kendi saçım. 2 kez falan yikadim daha. bi de bıttım sabunu aldim bi yikamada birini bi yikamada digerini kullanayim dedim. Defne sabunu iki yikamada da yağlı görüntü verince boyle deneyeyim diyorum. Bakalim bi sure kullanayim haklisiniz :)Aynen benim de öyle oldu sanrım sacinizda boya var saçın alışmasını sağlayın inan ki yikadikca düzeliyor ben vazgeçmedim en azından 1 hafta deneyin