- 28 Nisan 2016
- 9
- 0
- 31
- Konu Sahibi serraenes34
3.5 yıllık bi ilişkimiz var. Teyzemin kullandığı bi cümle vardır her zaman. "Cicim ayından sonra s.çım ayı başlar". Her ilişki aynı olacak diye birley yok tabi ama büyük çığunluk böyle sanırım. Ve bizde böyleyiz galiba. İlk zamanlar -cicim aylarında- "aşkım, bebeğim, meleğim" diyen sevgilim , son birkaç aydır "laan, hopp" diye hitap ediyor. He bu arada biz ayrı şehirlerdeyiz o hala üniversite ojumakta. Yine ilk zamanlar bana sevdiğini söyleyen adam şimdi söylemiyor. Sebebini sorduğumda ise çekindiğini söylüyor. Başka konularda -cinsellikte- hiç çekinme yok. Görseniz aslan gibi kükrüyor. Ben romantik olmasını beklerken o aksine davranıyor. Ben hep aşkım, canım, sevgilim diye hitap ediyordum ta ki birkaç ay öncesine kadar. Artık içimdeki sevgiyi dışıma vurmuyorum. İçimde saklıyorum. Sırf o bana böyle çekimser davrandığı için. 3,5 yıllık sevgiliyiz bi kere bile bana hediye almadı. Bu beni çok üzüyor , çok kırılıyorum. Arkadaşlarım şaşırıyor bu duruma. Bi tek bile hediye almaz mı insan diyorlar. Haklılar. Ama ben hep sevgilimi savundum " okuyor parası yetmiyor o yüzden alamamıştır" diyorum. İçim ise kan ağlıyor. Ben yine onun için çok şeyler yaptım. Herhangi bir karşılık beklediğimden değil ama değerli olduğumu hissetmek isterdim sadece. Uzun zamandır kırgınım ona. Eskisi gibi olmadığımın o da farkında. Geçenlerde sordu " neden böylesin. Eskiden böyle değildin. Benden soğudun sen. Ne oldu". Söylemedim bana karşı ilgisiz oluşunu. Ben söylemek istemiyorum o anlasın istiyorum. Ama anlayacağı da yok. İçimdeki sevgiyi gün geçtikçe öldürüyor. Bu yazıyı yazarken ağlıyorum. O bunları bilmiyor , bilmeyecek. Ben miyim çok alıngan ?