- 27 Ocak 2023
- 8
- 0
- 22
- Konu Sahibi eksikarmut
şöyle ki : bu aralar yüzümde lekeler sivilceler almış başını gidiyor, yani beklicem elbet geçer tabii de, tenim bembeyaz olduğu için çok göze batıyor lekeler falan, insan içine çıkacağım zaman o rahatsız edici görüntüyü gidermek amacı ile yüzümün belirli bölgelerine kapatıcı sürüyorum. gayet güzel kapatıyor ve cildim ile de aynı tonda. fakat sürdüğüm zaman yüzüm o kadar beyaz görünüyor ki, sürmediğim yerler bile un kurabiyesi gibi oluyor, ölü balık gibi görünmemek için az biraz rimel sürüyorum, bu sefer de çok tipsiz oluyorum, yakışmıyor yani, insanlar da öyle diyor. allık, kapatıcı, rimel, vs. vs. hiçbiri bana yakışmıyor, ki zaten onun dışında 10 km öteden makyaj yaptığım belli oluyor, yani kısacası makyaj yakışmıyor ve ben doğal duran bir güzellik istiyorum, doğal yüzüm de bile resmen her dakika rengim değişiyor, sabah güzel akşam çirkin, bir türlü dengeli ve doğal görünmeyi beceremiyorum. benim için tavsiyesi veya tüyosu olan güzel hanımefendiler. yardımcı olur musunuz acaba? şimdiden teşekkürler