Sorun diş acil yardım

minnie

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.471
9.792
398
Ankara
Arkadaslar dişlerim problemli artik ne yapacagimi şaşırdım yaklasik 1.5 sene önce kırılan dolgu yapılan dişim tamamen kırıldı bir ay oldu cok az diş dokusu kaldı hem korkudan hem maddi manevi sebeplerden gidemedim 3 gündür üstüne basınca yemek yerken aciyor hem kırılan,hemde yandaki dişlerde ağrı hissediyorum yemek yerken.diş sıkma problemim var onun etkisi olabilir mi?
Bir de ankarada önerebileceğiniz dis hastanesi var mı özelde, devlette olabilir parasal anlamda çok iyi durumda degilim ama mecbur yapılacak bir şekilde kanal kaplama v.s cok tutar mi lutfen yardim edin.

Ağız ve diş sağlığı merkezinden derhal randevu almaya çalışın açık diş diğer dişleride kötü etkiliyor
Birde diş sıkma varsa gece yatarken boksör dişliği kullanabilirsiniz

Ağız ve diş sağlığı merkezinden derhal randevu almaya çalışın açık diş diğer dişleride kötü etkiliyor
Birde diş sıkma varsa gece yatarken boksör dişliği kullanabilirsiniz
Hemen halletmem lazım farkındayım.bu arada dişliklerden kullandım bi ara çok uyum sağlayamadım maalesef. Teşekkürler

Hemen halletmem lazım farkındayım.bu arada dişliklerden kullandım bi ara çok uyum sağlayamadım maalesef. Teşekkürler
Gece yatmadan önce papatya çayı gibi rahatlatıcı çaylardan için
Belki faydası olur bir süre kahve çay soğuk içecek ve tatlı şeylerden uzak durun
Belirli bir rahatlama sağlıyor

tepe primde Altuğ bey

çok geçmiş olsun.

Canım madem maddi anlamda zorlamak istemiyosun Topraklık ağız ve diş sağlığı merkezini tercih edebilirsin pazartesi ve salıları çok yoğun ama diğer günler daha müsait çok iyi doktorlar var bikac gün içerisinde tüm tedavin tamamlanır
Ben memnun kaldim açıkçası
Geçmiş olsun canım

Hangi işlemleri yaptırdın tedavi uzun sürdü mü?açıkçası şu an sgk ya da gitsem para ödeyeceğim maalesef sgk yok bende

Hangi işlemleri yaptırdın tedavi uzun sürdü mü?açıkçası şu an sgk ya da gitsem para ödeyeceğim maalesef sgk yok bende
Hmm anlıyorum canim ben 2 diş kanal tedavisi bir disimi de dolgu yaptırdım 2 gün sürdü şimdilik bir sıkıntım yok devlet olmasına rağmen doktorlar baya ilgili çalışıyolar baya da kalabalık tercih edilen biyer fakat sigorta olmayınca nekadar ödenir pek bilgim yok ama arayip bilgi alabilirsin herhalde

Özel kadar ödeme olmuyor bildiğim kadarıyla .memnun kalmak önemli diş olayı biraz korkutuyor beni

Devlet hastaneleri biraz sıkıntılı. Ama özel bi hekime gidip fiyat alabilirsiniz kökleriniz sağlamsa kanal tedavisi ve kanal içi post uygulaması yapılarak diş kökü içerisine fiber malzemeden bi çivi koyup üzerine dolgu maddesi ile diş formu veriyorlar sonra da üzerine kaplama yapıp dişi kurtarabilirler. Gece uyurken diş sıkmak diş gıcırdatmak da bir rahatsızlıktır. Diş hekimleri üst damak ölçünüzü alıp ağzınıza uygun bi gece plağı yapabilirler. Boksörlerin kullandığı gibi şeffaf sert bir malzeme. İhmal etmeyin bi kaç yere muayene olup fiyat alın çoğu diş hekimi türk diş hekimleri birliği tarafından verilen fiyatları kullanıyor. Muayene bi çok yerde ücretsiz emin olmak için arayıp sorun randevu alın bi planlama çıkarsınlar. Çok geçmiş olsun

Devlete de gitsem para ödeyeceğim sgk a yok Şu an.o yüzden özel üstünde durmak belki daha iyi.yanit için teşekkürler

ümitköy özel dental ank bütün hekimlerine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

ben yaklaşık 1 sene önce kanal tedavısını 150 tl ye yaptırdım kaplamada malzemesine göre değişiyor ,gerçi ben ist oturuyorum ama yazmak istedim

Tutar
Hatırladım ben sizi, ben dişlerimden çok çektim hep problemli benimkiler
Siz de sizinkilerin de öyle olduğunu söylemiştiniz :)
Tek dişimi çektirdim estetik sebebiyle köprü yapıldı cillop gibiler şimdi :)

Bi konu daha açmıştım dişle alâkalı hafızanız kuvvetliymis maşallah .dişlerimden nefret eder oldum valla içim sıkılıyor 34 yaşında bu haldeyim ilerisi için kaygılanıyorum. Köprünüz doğal görünüyor mu memnun musunuz kullanımı rahatsızlık veriyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…