Evet dediginiz gibi evde kitap koleksiyonum var okuyorum. Severim okumayi evde film izlemeyi falan ama inanin suan herseye kapaliyim.Biraz okusanız kendinizi geliştirseniz? Bol bol film izleseniz oralardan dünya kadar muhabbet konusu çıkar. Öyle denizi izlemekle olmaz...
3 olunca galiba sorunun kaynagi benim diyorum. Kırılıyorum ister istemez.Her ne olursa olsun aldatmanın geçerli bi nedeni olamaz ortada sorun varsa ayrılır gider istediğiyle beraber olur aldatmalarının sebebini kendine bağlamamalısın çünkü adam olan böyle yapmaz. Malesef sana adam olanları denk gelmemiş bacım
çekingenlik konusu karakterle alakalı kendini suçlama eğer senin kendinde farkında olduğun hataların varsa olabilir hatasız kul yoktur
Allah karşına hayırlı bir insan çıkarsın bence burdaki sorun doğru insanı bulamamak...
Sen ne kadar sıkıcı olursan ol, adam olan ayrılır. Aldatmak değil onun çözümü. Karşına çıkanlar adam değilmiş.
Ben de biraz sizin gibi sayılırım. İlk konuşmayı başlatamam. Ama bilgi birikimi arttıkça, biraz da kendini gaza getirerek yapabiliyor insan ya.
Güzel filmler/güzel kitaplardan sonra gerçek dünyada hayal kırıklığı yaşama sendromu :)3 olunca galiba sorunun kaynagi benim diyorum. Kırılıyorum ister istemez.
Bende tam tersi kendimi gelistirdikce iyice kapatiyorum dis dunyaya kendimi onceden zevk aldigim konular da konismaktan zevk alamiyorum artik bir yerde ya kendimi toparlayacagim yada tamamen dagatacagim.
Bu aralar uzerinde dusundugum birçok konuda bir tanesi bu yazacağım. Dışarıda sessiz, etrafinda fazla insan olmayan, muhabbeti kötü sıkılgan biriyim ayrica cok kotu bir ozelligim var negatif soguk insanim . Yani kurdugum arkadasliklarin neredeyse hepsi ( hepi topu 4 5 arkadaşım var) onlarin adimi sayesinde oldu ben atamam o adimi ha bu kibirdende değil sadece muhabbeti ilerletemiyorum zaten o arkadaşların coguda benim tam tersim tipler ve sansima hepside baska sehirlerdeler. Bunun disinda evden disariya pek cikmam cok daraldiysam tek basima deniz kenarinda oturur kendimi dinlerim. Kendimi winnie the pooh daki esek iyor gibi hissediyorum. Bu cekingenlikle 3 adet sevgilim oldu nasil yaptigimi bile bilmiyorum ama üçündede aldattildim. Artik öz eleştiri yapiyorum da acaba ben kendim karakterim muhabbetim her neyse o yüzden mi aldatildim. Bende mi bir sıkıntı var artik 3 olunca bendede bir lamba aydinlandi. Bu durumun sebebi ben miyim sizce takildim buna?
Güzel filmler/güzel kitaplardan sonra gerçek dünyada hayal kırıklığı yaşama sendromu :)
Bazen kendimizi olduğumuz gibi kabul etmek en güzeli ama. Herkes gibi olmak zorunda değiliz.
aldatmanın haklı tarafı yoktur bi kere ! nokta ! ama karakter nedeniyle ilgisiz kalıyorsanız, karşı tarafın beklentilerini birazcık da karşılayacak bir alaka göstermiyorsanız ilişkilerinizde problem yaşamanız da mümkün. zira insan "beni sevmiyo mu acaba, benden bıktı mı acaba" diye düşünebilir. haa aldatmasın, ama bunu sorgulayabilir
3 olunca galiba sorunun kaynagi benim diyorum. Kırılıyorum ister istemez.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?