Bölgesel İncelme Sorun bacaklarım

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

JaneRizzoli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
3.292
6.919
35
evet başlıkta da belirttiğim gibi problem bacaklarım. Fazla etli oldukları için yürürken birbirine sürtüyor ve rahatsız oluyorum.
Şimdi size iki sorum var bununla ilgili;
1. Siz yürürken sürttüğünde rahatsız olmamak için ne yapıyorsunuz? Etek giydiğiniz zaman, tayt giymek haricinde.
2. Genetik olarak tombik bacaklara sahip olup da şunu yaptım etkisi oldu diyen var mı? Bu bacaklar nasıl incelir? Spor ve diyet yapıyorum, ama bacaklar gitmiyor

Oyle sorunum yok ama belki pudra surerseniz tahris durumunu azaltirsiniz.

Canım squat yapmanı öneririm bir de iç bacak hareketleri çalışmanı. İnternetten araştırırsan birçok hareket var. Sana uygun olanlarını haftada 3-4 kere yapabilirsin.

Et değildir o yağdır.
Benim de bacaklarım kalındır ama öyle çok sürtme durumu yok sıkı olmadıkları halde..
Sıkılaşmanız lazım başka yolu yok..

evet başlıkta da belirttiğim gibi problem bacaklarım. Fazla etli oldukları için yürürken birbirine sürtüyor ve rahatsız oluyorum.
Şimdi size iki sorum var bununla ilgili;
1. Siz yürürken sürttüğünde rahatsız olmamak için ne yapıyorsunuz? Etek giydiğiniz zaman, tayt giymek haricinde.
2. Genetik olarak tombik bacaklara sahip olup da şunu yaptım etkisi oldu diyen var mı? Bu bacaklar nasıl incelir? Spor ve diyet yapıyorum, ama bacaklar gitmiyor
Spor yapıyorum gitmiyor demişsiniz ama bence düzenli yapmadığınız için gitmiyordur.
Benimde bacaklarım çok kalın olmasa da ince de değil. Fitness a ilk başladığımda 2 ay çok düzenli spor yaptım zaten hoca her ay ölçüleri alıyor ne kadar incelediğinizi görüyorsunuz. Hiç kilo vermememe rağmen 2 ayda 7 cm incelmişti bacaklarım, zaten giydiğim pantolonlardan belli oluyordu inanılmaz sıkılaşmıştı.
Diyetle birlikte düzenli spor çok kısa sürede bacaklarınızın incelmesini sağlayacaktır.

Canım squat yapmanı öneririm bir de iç bacak hareketleri çalışmanı. İnternetten araştırırsan birçok hareket var. Sana uygun olanlarını haftada 3-4 kere yapabilirsin.
Squat yapıyorum, iç bacak için hareketler de. Ama orda top gibi bir kütle var, dağılmıyor

Spor salonuna gitme şansım pek olmuyor. Evde yapmaya çalışıyorum, ağırlık vs de var. Takip etmemi tavsiye edebileceğiniz bir program var mı? Teşekkür ederim ayrıca
Önemli değil canım. Squat yapabilirsin,internetten ünlü fitness bodycilerin videolarını izleyerek vücudunu sıkılaştırabilirsin,kegel egzersizi de olabilir. Vücudun sıkılaştığında bacakların sürtmeyecektir,şuan yumuşak et olduğu için böyle hissediyorsun.

X