- 10 Aralık 2022
- 2.708
- 1.419
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Selam kızlar nasılsınız keyifler insallah yerindedir
Benim sorum taze annenlere ve tecrübelilere
5 ay önce doğum yaptım, gebelik sürecim riskliydi cinsel birleşme hiç olmadı.
Su an hiç bir şey yapmak istemiyorum sarılmak bile istemiyorum.
Doğumdan sonra için arkadaşlarım anlatmıştı bilirsiniz hep anlatırlar hep korkuturlar çok acıyacak ilk defa gibi olacak falan diye
Doğumun 3.ayinda deneyeyim dedim oldu bittiyse getirdim bu arada,canım acır diye yerleşmiş kafaya.
Ama kendini bilmez bir arkadaşım sordu bir sorun olmadı demi diye açıkladım kiiiziiiiğğğmmm yapmazsan adam aldatirrrrrr öyle olur muuuuğğ erkek için ihtiyaaaaacccc diye ağzını yaya yaya akıl verdi
Öyle yerleşmiş ki beynime aldatılma rüyaları görüyorum.
Akıl istemiyorum sormak istediğim şu sizde bunu yaşadınız mı bu süreç geçecek mi?
Sizde de böyle mi oldu? Ne zaman normale döndünüz?
Benim sorum taze annenlere ve tecrübelilere
5 ay önce doğum yaptım, gebelik sürecim riskliydi cinsel birleşme hiç olmadı.
Su an hiç bir şey yapmak istemiyorum sarılmak bile istemiyorum.
Doğumdan sonra için arkadaşlarım anlatmıştı bilirsiniz hep anlatırlar hep korkuturlar çok acıyacak ilk defa gibi olacak falan diye
Doğumun 3.ayinda deneyeyim dedim oldu bittiyse getirdim bu arada,canım acır diye yerleşmiş kafaya.
Ama kendini bilmez bir arkadaşım sordu bir sorun olmadı demi diye açıkladım kiiiziiiiğğğmmm yapmazsan adam aldatirrrrrr öyle olur muuuuğğ erkek için ihtiyaaaaacccc diye ağzını yaya yaya akıl verdi
Öyle yerleşmiş ki beynime aldatılma rüyaları görüyorum.
Akıl istemiyorum sormak istediğim şu sizde bunu yaşadınız mı bu süreç geçecek mi?
Sizde de böyle mi oldu? Ne zaman normale döndünüz?
Son düzenleme: