Siteyi filtreli yapalım isterseniz? Gençler bu devirde ellerinin altında internet varken her şeyi öğreniyor zaten.Bir tık ötede.Burada daha ne topikler var.Bir de bekar diye nitelendirmişsiniz.Ben de bekarım.Bekarlar da okuyabilir bu tür şeyleri.Ahlakımız bozulmuyor merak etmeyin.kımız bozulmuyor merak etmeyin.
Ne zaman ana oldun ya danan bile büyümüş
maşallah
kızmı erkekmi?
yaşın kaç merak ettim doğrusu?? Hiç mi bilgi edinmedin, hiç mi gidip bir uzmana danışmadınız, bu kadar cahilce evlenip sonra da ne olmasını bekliyorsunuz merak ettim.
Ertesi gün hapı da, oluşmuş bir canlıyı öldürmez. çünkü henüz daha oluşmamıştır. Yani siz ilişkiye girdiğinizde hemen o an döllenme olup, kalp atmaya başlamaz. Yani ertesi gün hapı içerek hiç birşeyi öldürmüş olmuyorsunuz. Ancak ertesi gün hapları, doğum kontrol yöntemi olarak kullanıldığında yani sık sık kullanıldığında zararlıdır.
Ilk gece prezervatif kullanımı, açıkçası benim kulağıma pek sıcak gelmedi. Hani sanki onun varlığı o işi daha zora sokarmış hissi uyandırdı bende. Bence bir doktora gidin önce, hem muayene olun hem merak ettiğiniz soruların cevabını bir uzmandan alın.
çünkü bu ülke de şu kadınların başına ne geliyorsa cahillikten geliyor, utanmaktan geliyor. "aman doğum kontrol hapı kullanma, ileri de bebeğin olmaz" , "aman doğum kontrol hapı kullanma kanser olursun" vs vs vs.... Aslına çoğu bayan, evlenmeden önce var olan sorunlarını bilmiyorlar. Doktora gitmeden direk eczaneden bir doğum kontrol hapı alıp içmeye başlıyorlar, çocuk istedikleri zaman da yine kafalarına göre bırakıp, bir doktora görüneyim demiyorlar. Sonra "doğum kontrol hapı kullandım, şimdi çocuğum olmuyor" diyorlar. Valla ben ilacı bıraktığım ay hamile kaldım. Zaten, düğün öncesi de doktora gittiğim de "sen çok kolay hamile kalırsın" demişti.
Lütfen ya, evlenecek kızlar, korkmayın, çekinmeyin gidin bir doktora vücudunuzu tanıyın, varsa rahatsızlıklarınızı öğrenin, korunma yöntemlerini bilinçli bir şekilde öğrenin. öğrenin ki, ileri de sizlerin yada bizlerin yetiştirdiği çocuklarda bilinçli olsun.
kızlar konu almış başını gitmiş inanın tek tek cvp yazacaktım ama yazılır gibi değil :) ben az cok fikir sahibi oldum ilk seferde kullanmamaya karar verdim... herkese cokk ama cok tesekkur ederim cahil diyen bir bayan vardı bana mı dedi bilmıyorum ama bılmemek değil öğrenmemek ayıp bende sordum siz tecrübeli arkadaslara... cahillikle alakası yok deneyim en güzel bilgidir bence...
iyiki varsınız güzel insanlar♥ çok çok teşekkür ederim
Ha birde şu var damat düğünde çok hareketli oynayıp zıpladıysa ve hiç oturmadıksa bilki yataktada yorulmak nedlr bilmeyecektir ,oyun oynama şekline göre cinsel gücün yoğun olduğu varsayılıyor , ben değil bilim adamları söylüyor
bu sadece ilk gece için olacaksa bir sorun olucanı sanmıyorum. ilk geceden hamile kalma riski bence çok az bu kadar hamile kalmaya uğraşan insanları düşününce. biz 1,5 senedir bu şekilde yapıyoruz ve bi sorun olmadı çok şükür... prez.. ilk seferde olmaz bu açık ve net yani....Geri çekilmeyi doktorlar tavsiye etmiyor erken boşalmayı tetikliyormuş ayrıca istenmeyen hamilelik çok oluyor, bu kadına uygun değil kadını kandırma sadece,tavsiye etmem ,çocuğu rast gele doğurmak lstemem , istenen çocuk olsun , istemediğim çocuğu aldırmak kötü
canım en doğru kararı vermişsin bencede. ilk iki üç ay doğum kontrol hapı kullanabilirsin kimyasal almıcam diye boşuna çabalama bence. yediğimiz içtiğimiz herşeyde var artık bir şekilde kimyasal... risk faktörünü en aza indirmen için en mantıklısı...kızlar konu almış başını gitmiş inanın tek tek cvp yazacaktım ama yazılır gibi değil :) ben az cok fikir sahibi oldum ilk seferde kullanmamaya karar verdim... herkese cokk ama cok tesekkur ederim cahil diyen bir bayan vardı bana mı dedi bilmıyorum ama bılmemek değil öğrenmemek ayıp bende sordum siz tecrübeli arkadaslara... cahillikle alakası yok deneyim en güzel bilgidir bence...
iyiki varsınız güzel insanlar♥ çok çok teşekkür ederim
öncelikle merhaba bayanlar sorum biraz özel
ama doğru yere mi başlık açtım bilmiyorum ? kusura bakmayın eğer yanlış bir durum var ise
kızlar benım sorum şu birkaç gün sonra evleneceğim nasipse
korunma yöntemi olarak prezervatif düşünüyoruz
fakat ilk birliktelikte de kullanmalımıyız ? daha açık yazamadımbunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinrim
ama doğru yere mi başlık açtım bilmiyorum ? kusura bakmayın eğer yanlış bir durum var ise
fakat ilk birliktelikte de kullanmalımıyız ? daha açık yazamadımbunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinrim
Aman ha,ertesi gün hapı kullanmak çok günah.Nasıl olsa oluşmuş bir canlıyı öldürmek demek.
,Yaşın kaç merak ettim doğrusu?? Hiç mi bilgi edinmedin, hiç mi gidip bir uzmana danışmadınız, bu kadar cahilce evlenip sonra da ne olmasını bekliyorsunuz merak ettim.
Ertesi gün hapı da, oluşmuş bir canlıyı öldürmez. Çünkü henüz daha oluşmamıştır. Yani siz ilişkiye girdiğinizde hemen o an döllenme olup, kalp atmaya başlamaz. Yani ertesi gün hapı içerek hiç birşeyi öldürmüş olmuyorsunuz. Ancak ertesi gün hapları, doğum kontrol yöntemi olarak kullanıldığında yani sık sık kullanıldığında zararlıdır.
İlk gece prezervatif kullanımı, açıkçası benim kulağıma pek sıcak gelmedi. Hani sanki onun varlığı o işi daha zora sokarmış hissi uyandırdı bende. Bence bir doktora gidin önce, hem muayene olun hem merak ettiğiniz soruların cevabını bir uzmandan alın.
Çünkü bu ülke de şu kadınların başına ne geliyorsa cahillikten geliyor, utanmaktan geliyor. "Aman doğum kontrol hapı kullanma, ileri de bebeğin olmaz" , "aman doğum kontrol hapı kullanma kanser olursun" vs vs vs.... Aslına çoğu bayan, evlenmeden önce var olan sorunlarını bilmiyorlar. Doktora gitmeden direk eczaneden bir doğum kontrol hapı alıp içmeye başlıyorlar, çocuk istedikleri zaman da yine kafalarına göre bırakıp, bir doktora görüneyim demiyorlar. Sonra "doğum kontrol hapı kullandım, şimdi çocuğum olmuyor" diyorlar. Valla ben ilacı bıraktığım ay hamile kaldım. Zaten, düğün öncesi de doktora gittiğim de "sen çok kolay hamile kalırsın" demişti.
Lütfen ya, evlenecek kızlar, korkmayın, çekinmeyin gidin bir doktora vücudunuzu tanıyın, varsa rahatsızlıklarınızı öğrenin, korunma yöntemlerini bilinçli bir şekilde öğrenin. Öğrenin ki, ileri de sizlerin yada bizlerin yetiştirdiği çocuklarda bilinçli olsun.
yanlış biliyorsunuz veya yanlış anlamışsınız o konuyu..ertesi gün hapı henüz oluşmadan engel olmak için kullanılıyor. ki zaten en geç 72 saat içinde kullanılması şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?