- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.361
- 298
3 değil 4 4 :) elmikin karnında bebek var
seni kendime rakip gördüm kızım ayağını denk al
sen susarsan,benım oyum zaten sana olur
ben başka dallarda calısma yaparım..patavatsızlık,densızlık fln
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 değil 4 4 :) elmikin karnında bebek var
seni kendime rakip gördüm kızım ayağını denk al
sen susarsan,benım oyum zaten sana olur
ben başka dallarda calısma yaparım..patavatsızlık,densızlık fln
Aynı benim gibi :) Birde ben en ısınamadığınız üyelerdede oylandım :) Kadınlar sevmiyorlar bu kadar açık hemcinsleri arada ayarımda kaçar yani insanız olsun o kadar
ilk seferde prez. zor olur senin ilk tecrüben olacağı için tedirgin ve ürkek olucaksın muhtemelen bişey anlamıcaksın o yüzden kuruluk olabilir prez. bunu daha da tetikler ve canın yanaar. eşin daha önce yaşamışsa bu deneyimi geri çekilme yapsın şu anda sizin için en mantıklı o gibi. prez.. ben hiç sevemedim eşim sağolsun geri çekilmesini bilir
Evet düşünce gücüyle hamile kalınıyor
anasın sen anaaaa hem döver,hem söversın olur okadar..
bek bende ana oldum..oyuzden ağzım bozuldu..
sendemi ana adayıydın kız hani yatak döşek yatıyordun karıştırdımmı
öncelikle merhaba bayanlar sorum biraz özel
ama doğru yere mi başlık açtım bilmiyorum ? kusura bakmayın eğer yanlış bir durum var ise
kızlar benım sorum şu birkaç gün sonra evleneceğim nasipse
korunma yöntemi olarak prezervatif düşünüyoruz
fakat ilk birliktelikte de kullanmalımıyız ? daha açık yazamadım bunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinrim
aday degıl,dırek anayım..1 yasında benım velet..
karıstırıyon bırıyle evet
ayy bayanlar KK da gerçekten stres atıyorsunuz, atıyoruz
neyi atıyoruz yaaa kızcağıza gayet samimi açıklamada bulunduk alla allaa.. senin koca beceremiyomu geri çekilmeyii
boşalmadan da hamile kalınırmı ?
Aman ha,ertesi gün hapı kullanmak çok günah.Nasıl olsa oluşmuş bir canlıyı öldürmek demek.
Siteyi filtreli yapalım isterseniz? Gençler bu devirde ellerinin altında internet varken her şeyi öğreniyor zaten.Bir tık ötede.Burada daha ne topikler var.Bir de bekar diye nitelendirmişsiniz.Ben de bekarım.Bekarlar da okuyabilir bu tür şeyleri.Ahlakımız bozulmuyor merak etmeyin.Yzlar kusura bakmayın ama seyini cıkarmışsınız. Burda bekar yası kücük genc kızlar da var, bu kadar ayrıntıyı da öğrenmesinler.