canım normal durumda kullanıcagız bızde prezervatif ama ılk bırlesmede prezervatıf kuruluktan acı yapabılecegını soyledıler ona ıstınaden sordum :)
canım normal durumda kullanıcagız bızde prezervatif ama ılk bırlesmede prezervatıf kuruluktan acı yapabılecegını soyledıler ona ıstınaden sordum :)
boşalmadan da hamile kalınırmı ?canım ulaşılmak istenen amaç bekaretadam dibine kadar hissetmek istiyor galiba zarı
hoş bir tabir olmadı kusura bakmayın ama ne önemi var çok insan duydum ilkinde korunmayıp hamile kalan ki yumartlama günlerindede değillermiş. herkesin bir bildiği var galiba. birde nasıl bir sorun olacak ben onu anlamadım???
Canım eczanelerde jeller satılıyor kuruluk için. Bunlardan kullanabilirsiniz.
Canım açık açık yazmak istemiyorum ama eşin seni hazırlamazsa birleşmeye , prezervatifle veya onsuz acı olabilir zaten. Korkuyorsan bu durumdan prezervatif kullanmayıp ertesi gün hapı kullan sen yinede, bebek düşünmüyorsunuz çünkü.canım normal durumda kullanıcagız bızde prezervatif ama ılk bırlesmede prezervatıf kuruluktan acı yapabılecegını soyledıler ona ıstınaden sordum :)
boşalmadan da hamile kalınırmı ?
Canım açık açık yazmak istemiyorum ama eşin seni hazırlamazsa birleşmeye , prezervatifle veya onsuz acı olabilir zaten. Korkuyorsan bu durumdan prezervatif kullanmayıp ertesi gün hapı kullan sen yinede, bebek düşünmüyorsunuz çünkü.
erkeğin boşalması gerekiyor spremler için kadının spermi yok yumurtalıklarına yerleştiriyor öyle düşün.
Canım açık açık yazmak istemiyorum ama eşin seni hazırlamazsa birleşmeye , prezervatifle veya onsuz acı olabilir zaten. Korkuyorsan bu durumdan prezervatif kullanmayıp ertesi gün hapı kullan sen yinede, bebek düşünmüyorsunuz çünkü.
Öyle ama hamile kalmaktan iyidir bence.İlk gecenin heyecanı ile insanlar bazen kasılıp kalabiliyor. Acıyacak mı endişesi ile zevk almaya çok konsantre olunamayabiliyor ki kadılar için zevk almanın psikolojik boyutları da var. En çok zevk alınan şeyler endişeli zamanlarda, kafanın bin türlü soruyla mücadele ettiği zamanlarda tat vermeyebiliyor.
Ertesi gün hapının ise bonubon tadında alınmaması taraftarıyım. Yani çok ekstrem bir şey olur, kırk yılın bir başı alınabilir ama yok ben bu gece korunmayayım yarın bi tane ertesi gün hapı atarım denilecek kadar basit bir hap değil o.
Öyle ama hamile kalmaktan iyidir bence.
Bebekte birlikte olalım, hamile kalırsam aldırırım denecek bişey değil.
canım neden kuru oluyor işte orada sorun var demektir yani kadın zevk alamıyor demektir bu sadece erkek istiyor diye oluyor demektir. ki aksine condom kaygandir. işi daha çok kolaylaştırır.
Ha birde şu var damat düğünde çok hareketli oynayıp zıpladıysa ve hiç oturmadıksa bilki yataktada yorulmak nedlr bilmeyecektir ,oyun oynama şekline göre cinsel gücün yoğun olduğu varsayılıyor , ben değil bilim adamları söylüyor
benım kocam dugunu tek basına yaptı nerdeyse,oynamayı cok sever..
aksamda kardeş kardeş yattık..
cunku ben stresten aybaşı olmuştum:S
canım neden kuru oluyor işte orada sorun var demektir yani kadın zevk alamıyor demektir bu sadece erkek istiyor diye oluyor demektir. ki aksine condom kaygandir. işi daha çok kolaylaştırır.
Valla befer biz de kullandık bir sıkıntı da yaşamadık. Asla diyen arkadaşlar neden öyle dedi tıbbi bir açıklaması var mı? Bir de ulaşılmak istenen amaç nedir? Ben orayı da anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?