• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorumsuz luk mu?

Amacın dışarı çıkmak mi eşinin seni dışarı çıkarması mi ? Eğer birincisiyse eşinin ağız ucuyla yaptığı teklifi kabul etmeliydin.ikincisiyse eğer ilgi görmek, biraz değer gördüğünü hissetmekse bence başka bir yol dene. Alınganlık yapmak trip atmak falan sevgililik döneminde işe yarıyor evlilikte değil.

Eşiniz dışarı çıkıyorsunuz diye kızıyor ve siz de onu dinliyorsunuz . Böyle yaparsanız karşınızdaki zaten önemsemez sizi.

Merhaba arkadaşlar daha önceki konumda kocamın ailesi ile ilgili sıkıntılarımı belirtmiştim. Yine devam ediyor sıkıntılar. Bugün bir başkası eklendi. Bugün pazar malum çoğu kişi evde yada ailesi ile dışarda. Bugün hava o kadar sıcak ki bende bir ümit kocamla dışarı çıkarız diye plan yapıyordum ama eşim annesi ve babası ile çıkmayı tercih etti. Ben kaç pazardır dile getiriyorum aylardır çocuktan dolayı çıkamıyorum hava almaya ihtiyacım var hep çocuğu işi bahane edip çıkarmıyorlar. Bugün de bir ümit bekledim çıkarız diye sadece eşim ağız ucuyla teklif etti "biz dışarı çıkıyoruz istersen gel" dedi alaycı bir tavırla. Reddettim ama kv veya kayınpederim söyleyebilirdi sende çık hava al diye şu an o kadar üzgün ve doluyum ki bende insan kaç aydır dışarı çıkıp hava almıyorum herkesten çok ihtiyacım var ama düşünen yok ne yapmalıyım bu durumda lütfen sakinleşmem için bir şey söyleyin.
Burda anlattığın gibi eşine anlatmalısın. Duygularını dile getirmelisin. Ha diyeceksin ki illa söylemek dile getirmek mı gerek , hayır değil haklisin.. Ancak baktin seni düşünen yok sen düşündüreceksin kendini.

Evet alınganım kendim plan yaptım tam dile getirexektim benden habersiz hazorlanıp yola koyulduklarını gördüm onlar benden önce plan yapmışlar gerek bile görmeden
Mesela bugün pazar ya olan oldu ya..esini al karsina haftaya hiç kimseyle hiç bi plan yapmiyorsun cekirdek aile takilmak istiyorum de

Iyi de sen de hatalisin bu kadar pasif olunmaz ki ?
Bebeğin 5aylik seni geçtim o yavrunun da hava almaya ihtiyacı var.
Hergün bebeğini alıp çıkman lazım dışarı en az yarım saat zaten.
Eşim kızıyor demek ne demek mecbur dışarı çıkacaksın ihtiyaç bu ekmek gibi su gibi.
Kv zaten eziyor seni sürekli bi an once gönder onları evden yoksa boşanmayı planla derim böyle hayat geçmez.

Back