Sorum olacaktı yardımcı olabilirmisiniz?

mkblkvk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
3
0
1
32
merabalar ben şu an nerde Nasıl davRanacagımı bilemiyorum ne yapma gerekiyo Onuda bilmiyorum bana fikir verebilirmisiniz kendimi Anlatayım önce 24 yaşındayım ben ailem 17 yaşında evlendirdi annem babam ayrıydı üvey annem ve üvey babam vardı görücü usulüyle evlendim yurt dışına gelin gittim geçen yıl boşanmak zorunda kaldım çocuğum da yok Tu ayrılıp memleketime geldim fakat annemin yanında üvey baba babamın yanındada üvey anne oldugu için rahat edemedim Bi iş bulup çalışmaya başladım tek yaşadım babam da bunu kabul etmediği için benim le görüşmüyo bende yalnız kaldım ve boşlukta Bi çok arkadaşım oldu gezdim tozdum ve küçük Bi yerde yaşadığım için tanındık Bi yüz haline geldim ve bu durum da rahatsız olmaya başladı. Bütün arkadaş çevremden vazgeçtim hiç birşey görüşmüyorum bu sırada işssiz kaldım geçimim de şu an zor ve çok büyük yine boşluktayım ama artık rabbime sığınıyorum yinede ne yapacağımı bilmiyorum geleceğim beni çok korkutuyor burası küçük oldugu için iş imkanı ve maaş imkanında az daha büyük Bi şehre yerleşip tertemiz Bi hayat mı kursam yada burda kalıp iyi kötü memleketim diyip kaderime razımı gelsem ama burda kalmak cok zor artık kimsem yok olmadığı gibi ailem burda eski eşimin ailesi burda kötü olan herşeyi hatırlatıyor Burası bana ve küçük oldugu için tek ve dul Bi kadın olarak hayata deva etmek dahada zor sizce ne yapmalıyım

Önce biraz para biriktirip taşınmak istediğin şehirde iş imkanlarına bak hatta telefonla görüş. Dul olman sana bişey kaybettirmez aksine tecrübelerinle daha çok yükselebileceğini düşünüyorum.. Hayat şartları zor her zaman ayakta olmalısın kendini kötü hissettirecek ne varsa kurtul onlardan dik dur yapabilirim de git ve istediğin hayatı al :) İnsanın en iyi motivasyon, enerji kaynağı kendisidir herşeyden önce kendine güven :) Mesleğin neyse nasıl yükselebilceğini araştır.. Hersey kurs vs. değil artık internette bir çok şey var ve yapamayacağın hiç bişey yok.. Umarım istediğin hayatı alacak kadar güçlüsündür. İyi şanslar :)

Teşekkür ederim şu an birazda olsa gidebileceğim şehir konusunda param var otel resepsiyonisttiyim ama gideceğim hiç Bi şehirde tek Bi tanıdığım bile yok yapabilirim inanıyorum ama gitmek mi kalmak mı onu bilmiyorum iyi kötü Bi düzenin var kendi memleketim zor da olsa diyorum illaki Bi iş bulurum ama hep aynı yerimde saymak istemiyorum gitmek yeniden sıfırdan tertemiz Bi hayata başlamak istiyorum ama yinede hangisi mantıklı bilmiyorum

Olsuun :) Tanışırsın iş arkadaşların olur. Yeni düzen kurmak zor evet ama hayat hep zor zaten. Zorluklar çekilmeden bir yere varamıyor insan. Ben yeni tertemiz bi sayfadan yanayım bütün kararları senin verebileceğin temiz bi hayat :) Mesleğinde gayet iyi her şehirde imkanları mevcut.O cesareti bulabilirsen kendinde güzel bir hayat seni bekliyor bence değişiklikler her zaman iyidir. Değişiklikler, yeni hayat, yeni insanlar :)

Teşekkür ederim gerçekten fikirleriniz için muhtemelen gidicem ve yeni ni hayat kurucam kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…