Eş durumu ortadan kalkmadığı için hangi sektördeyseniz o sektörün tayin dönemlerinde puanınıza göre atama isteyeceksiniz.Arkadaşlar Merhaba bi kaç konudur eş durumundan bursaya geldiğimi memnun olmadığımı söylemiştim tekrardan istanbula dönmek istıyorum prosedür hakkında bilgisi olan var mı burdaki işime başlayalı 1 ay oldu istanbuldaki işime dönmek istıyorum
Eşim 1 yıl isteyemiyor tayin bende 1 yıl beklemek istemıyorum cok bunalıyorum çünkü burda bizim sektörde tayin dönemi diye bşy yok bn hiç duymadımEş durumu ortadan kalkmadığı için hangi sektördeyseniz o sektörün tayin dönemlerinde puanınıza göre atama isteyeceksiniz.
Eşiniz de benzer şekilde tayin isteyecek ya da arkanızdan eş durumu talebinde bulunacak.
İkiniz başka sehirlerde mi yasiyacaksiniz?Eşim 1 yıl isteyemiyor tayin bende 1 yıl beklemek istemıyorum cok bunalıyorum çünkü burda bizim sektörde tayin dönemi diye bşy yok bn hiç duymadım
Eşinizle ortak kararınız mı? Daha çok yeni olmuş taşınalı. Bir yıl ayrı mı kalacaksınız? Kararınız bu yöndeyse tayin isteyin siz o zaman. Siz zaten biliyormuşsunuz süreci.Eşim 1 yıl isteyemiyor tayin bende 1 yıl beklemek istemıyorum cok bunalıyorum çünkü burda bizim sektörde tayin dönemi diye bşy yok bn hiç duymadım
Mecburen çünkü işyerim hem ortam olarak hem iş olarak Sevmedim alışamıyorumİkiniz başka sehirlerde mi yasiyacaksiniz?
İsterimde vermezler diye korkuyorum ortak kararımız eşim benim üzgün olmama dayanamıyoEşinizle ortak kararınız mı? Daha çok yeni olmuş taşınalı. Bir yıl ayrı mı kalacaksınız? Kararınız bu yöndeyse tayin isteyin siz o zaman. Siz zaten biliyormuşsunuz süreci.
Arkadaşlar Merhaba bi kaç konudur eş durumundan bursaya geldiğimi memnun olmadığımı söylemiştim tekrardan istanbula dönmek istıyorum prosedür hakkında bilgisi olan var mı burdaki işime başlayalı 1 ay oldu istanbuldaki işime dönmek istıyorum
Adalet bakanlığı veri hazırlama kontrol işletmeniHangi bakanlığa bağlı ne memurusunuz?
Adalet bakanlığı veri hazırlama kontrol işletmeniNe memuru olduğuna göre değişir
Eş durumunuz ortadan kalkarsa gidebilirsiniz diye biliyorum ama eş durumu devam ediyor. Anca eşinizin tayini oraya çıkarsa gidersiniz. Ona da bir sene varmış zaten de bir senede alışırsınız oraya düzen bozmak zor gelir.Adalet bakanlığı veri hazırlama kontrol işletmeni
Adalet bakanlığı veri hazırlama kontrol işletmeni
Belkide alsam iyi gelir kime danışsamYeni bir ortama alışmak zor olabilir, herkesin alışma evresi farklı olabilir ama yeni evlenmişken eşinizi bırakıp gidecek kadar alışamamanız normal değil. Eşiniz adına üzüldüm.
Kaldı ki alışmaya çalıştığınız şehir ülkenin en güzel yerlerinden biri.
Profesyonel destek mi alsanız acaba?
Bende öyle düşünüyorum 1 sene kalabilsem ztn alışırımEş durumunuz ortadan kalkarsa gidebilirsiniz diye biliyorum ama eş durumu devam ediyor. Anca eşinizin tayini oraya çıkarsa gidersiniz. Ona da bir sene varmış zaten de bir senede alışırsınız oraya düzen bozmak zor gelir.
Bende düşünmediğim için aramaya çekiniyorum ztnBen maliyede olduğum için adliyeyi bilemem.Ama insan kaynaklarını arayıp daha doğru bilgi alabilirsin hem yönetmeliğinizde yazıyordur zaten.Ben hiç bir kurumun eşi için şehir değiştirip ama ben burayı beğenmedim eski yerime dönücem diyene olumlu bir cevap vereceğini düşünmüyorum.
Buradan da psikolog önerisi verecek çıkabilir. Psikolog/psikoterapist araştırabilirsiniz netten de. Danışan yorumlarının olduğu siteler var.Belkide alsam iyi gelir kime danışsam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?