sorular yayınlandı

e öğrenmeye sonra tc nonu yaz sonra sınav soruları ikinci sırada 2008-2009 sec son olarakda ara sınav ok))kolay gelsin

baktım sevineyimmi üzüleyimmi şaşırdım tüm derslerde sadece işletme hariç 50,55 arasıyım yani sınırdayım

geogleye e öğrenme yaz çıkar sonra açılan sitede oturumu aç bölümünü tıkla tc nonu yaz

ben baktım bu sene ilk senem ya puanlama nasıl olcak yani arasınav %30 muş.ama mesela soru başına kaç puan nasıl hesaplayabişliriz ortalama notumuzu

ben de kontrol ettim arkadaşlar..
çoğu dersten 60-65 civarı..
ama bir derste çok zorlanmıştım, ondan da 39 falan geliyorkaydirigubbakcemile3

ben de kontrol ettim arkadaşlar..
çoğu dersten 60-65 civarı..
ama bir derste çok zorlanmıştım, ondan da 39 falan geliyorkaydirigubbakcemile3

arkadaşım bu hesaplamayı nasıl yaptın ben sonucuma baktım ama kaç alabileceğimi bilmiyorum yani 30 soru vardı soru başına kaç puan yaa meraktan ölecem

bende baktım biri 75 diğeri 85 biri 50 ( bunu paso sallamıştım ) biride 40 :KK43: en çok buna üzüldüm...

ben baktım bu sene ilk senem ya puanlama nasıl olcak yani arasınav %30 muş.ama mesela soru başına kaç puan nasıl hesaplayabişliriz ortalama notumuzu

mesela ilk sınavdan 50 aldın 50*30%=15puan ikinci sınavdanda 50 alırsan 50*70%=35 yani 35+15=50 ile geçersin benim bildiğim bu başarılar...

sorular varda cevap tablosunu vermemişler ya. cavap anahtarını tıklıyorum parolayla şifre soruyor.

arkadaşlar hiçbiriniz benim sorumu tam anlamdınız kiiiCADIARZUdiyorum ki ben vizede % 30 finalde %70 hesapalanacağını biliyorum en başta kaç aldığımı nasıl hesaplayacam. yani puanlama 100 üzerinden ve ben25 doğru yapmışsam kaç alırım bunu 3.3 le mi çarpacam siz neye göre 60 70 aldım diyosunuz ben onu merak ediyorum inşallah anlatabildim derdimi:çok üzgünüm:

arkadaşlar bunu hesaplamak kolay şimdik şöyle anlatayım önce 100 ü sorular kaç taneyse ona bölün mesela maliyet muhasebesi soruları 26 taneydi genelde 30 dur soru sayısı 100 ü 30 a bölün sonra doğru cevap sayınızla çarpın....
haa bu arada derslerin her birine bir sayı vermişler 3129 2120 gibi onlara göre doğru cevaplarınıza bakın..hepimiz geçeriz inşalllllaaaaaaa.....

X