sorular yayınlandı

arkadaşlar hiçbiriniz benim sorumu tam anlamdınız kiiiCADIARZUdiyorum ki ben vizede % 30 finalde %70 hesapalanacağını biliyorum en başta kaç aldığımı nasıl hesaplayacam. yani puanlama 100 üzerinden ve ben25 doğru yapmışsam kaç alırım bunu 3.3 le mi çarpacam siz neye göre 60 70 aldım diyosunuz ben onu merak ediyorum inşallah anlatabildim derdimi:çok üzgünüm:

matematik her doğru soru 4 puan

iktisat 2.7 ye falan geliyor..

arkadaşlar hiçbiriniz benim sorumu tam anlamdınız kiiiCADIARZUdiyorum ki ben vizede % 30 finalde %70 hesapalanacağını biliyorum en başta kaç aldığımı nasıl hesaplayacam. yani puanlama 100 üzerinden ve ben25 doğru yapmışsam kaç alırım bunu 3.3 le mi çarpacam siz neye göre 60 70 aldım diyosunuz ben onu merak ediyorum inşallah anlatabildim derdimi:çok üzgünüm:

100 üzerinden 30 soru varsa eğer 100/30=3.3 her soru başına düşen puandır. 25 doğrum var diyorsun 25*3.3=82.5 alırsın umarım faydalı olmuştur başarılar...

100 üzerinden 30 soru varsa eğer 100/30=3.3 her soru başına düşen puandır. 25 doğrum var diyorsun 25*3.3=82.5 alırsın umarım faydalı olmuştur başarılar...

çok teşekkür edrim benim öğenmek istediğim buydu çok sağolun arkadaşlar sınavlarım sizin anlattığınıza göre gayet iyi :sm_cool:

arkadaşlar bunu hesaplamak kolay şimdik şöyle anlatayım önce 100 ü sorular kaç taneyse ona bölün mesela maliyet muhasebesi soruları 26 taneydi genelde 30 dur soru sayısı 100 ü 30 a bölün sonra doğru cevap sayınızla çarpın....
haa bu arada derslerin her birine bir sayı vermişler 3129 2120 gibi onlara göre doğru cevaplarınıza bakın..hepimiz geçeriz inşalllllaaaaaaa.....

sanada teşekkür ederim arkadaşım aslında çok basitmiş dediğin gibi.ama yine doğrusunu öğrendimm sağol

kızlar sonunda ben girip soruşarı cozebldim
işletme hazrlık programındayım (2.sınıf)

sınav sonuclarımı yaklaşık olarak hesapladım :

genel işletme 25 dogru 69 puan
hukuka giriş =>20 dogru 66
Genel muhasebe => 13-15 dogru cıvarı :KK43:
iktisada giriş = 10-15 dogru dogru :KK43::KK43:(((((,

sınavdan çıkar çıkmaz sorular da aklımdan çıkıyor delikafadulden yinede bakayım,görünce hatırlarım belki

of ya bulamadım ben!
oturumumu açıyorum ama deneme sınavlarını bulabildim sadece!
başka yok,göremedim :sm_confused:

X