• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorular yayınlandı,haydi netlerimizi paylaşmaya...

tubaolcy

Ömre Bedel..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
2.107
26
158
Kızlar dün göz attım sorulara çok yanlışım çıkmış özellikle türkçeden batmışım resmen tarih cografya türkçeden daha iyi resmen..Moralim bozuldu eğitimede bakmadım sadece genel kültür genel yetenege baktım,o da dediğim gibi berbat..

Kızlar dün göz attım sorulara çok yanlışım çıkmış özellikle türkçeden batmışım resmen tarih cografya türkçeden daha iyi resmen..Moralim bozuldu eğitimede bakmadım sadece genel kültür genel yetenege baktım,o da dediğim gibi berbat..

geçmiş olsun canım benim de türkçe kötüydü sınav anında ama sonuçlar iyi gibi şimdilik. gy gk 82.5 net eğitim 79.25 net ama bana yeterli gelmedi hakkımızda hayırlısı artık.

Kaç puan getiriyor bu netler hesaplattın mı canım?? Bir de branşın ne??Sanırım barajın yüksek senin de?Dediğin gibi hayırlısı olsun..

bu netler 72 puan getirdi tabi onların hesaplamasına göre aşağı ya da yukarı olabilir. branşım okul öncesi baraj yüksek değil aslında ama işte yüksek tutmak garantiye almak demek bi açıdan da. senin bölüm ne

Benim türkçe öğretmenliği,en son 86 da kaldık..Tabi benim bu sene mümkün degil..Aslında dersanede çalışmak gibi düşüncem vardı epeydir onu gerçekleştirsem mi bilmiyorum kararsızım anlayacagın..

genel kanı türkçenin zorluğu memurlar nette okudum genel yetenek 3-4 puan fazla getirecekmiş inşallah

Son düzenleme:
gk+gy toplam 85 netim var.cuma günü atandım cumartesi günüde sınava girdim kafamı toparlayamadım bir de gece hiç uyuyamadım onunda etkisi olabilir. türkçe çok zorladı beni herkes gibi.türkçenin standart sapmasından dolayı getireceği puan biraz daha fazla olur gibi geliyor

Gk-Gy 87 netim var 1 aylık yarım yamalak çalışmayla iyi bile gelmiş ama tabi ki de o türkçe soruları ve çeldirici sorular olmasaydı daha çok yapabilirdim :)

Valla kızlar genel anlamda iyi netler hakkımızda hayırlısı diyelim bakalım neler olacak standart sapmalar falan sürprizlerle karşılacak mıyız...

GKGY 100 net Eğitim bilimleri 90,5 veya 91,75.
Branşım kimya. Şubat atamasında 87,01 ile kapattı.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel yerlere atamamız çıksın..

kızlar egıtım mı %60 gky mı??

Back