• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorularıma cevap istiyorumm:(

epiktatos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
42
3
86
40
Ankara
ben yeni evlendim aklımda bir sürü soru var ve burdan başkada öğrenebileceğim yer yok. 2 hafta oldu evleneli 8 yıldırda beraberdik ama paylaşımımız yoktu. ilk gece korkusu oldu bişi olmadı 2. gün biraz ağrım oldu sonra bidaha yapamadık. inanılmaz kasılıyorum sonrada şiddetli ağrı hissediyorum. eşim çok anlayışlı ama ona daha fazla eziyet etmek istemiyorum. kendimi dün biraz zorladım oldu gibi ama bilemiyorum. şimdi sorularıma geçeyim.
1-eskiden çok istekliydim 2 aydır yasmin kullanıyorum öpesim bile gelmiyor hemde bu kadar özgür ve kurallara uygun bi ilişki içerisindeyken. acaba yasmin bana ters etki mi yaptı isteksizlik mi yaptı? bıraksam daha güvenilir yöntem yok napcam bilemiyorum?:(
2-bi deneme sonucu çok ağrım oldu zaten sonrasında 10 gün bişi yapmadık. kanamam olmadı. acaba olamadı mı?
3- kızlık zarı acaba nerde nette gösterdikleri gibi yüzeydemi? kız olunca kapalı kadın olunca açık mı oluyor orası anlamadım ben?
4-ilişki esnasında neden meni dışarı çıkıyor? yani anlamadım acaba yapamadık mı biz hala biri söylesin ya?:( doktora gitmek istemiyorum henüz. eşime korkuyorum başkasına daha çok korkarım ve bu kabusa dönüşür die korkuyorum.
5- biraz abes olcak ama ki buaraya kadar hepsi abesti kusura bakmayın başka seçeneğim kalmadı kimseye soramadım:( ilişkiye başlarken neden büyük acı oluyor ben anormal miyim:( yoksa vajinusmusa doğrumu gidiyorum:(

Buradan alacağınız cevaplara göre hareket etmeyiniz lütfen...
ilaç herkese farklı etkiler gösterir...
Sizin yapacağınız tek şey,
uzman bir doktordan doğru bilgiler almak olmalı..
sevgiler...

bide bişi daha sorcam ben yasmin kullanıyorum 21 tane hap bitti araya girdik beraber olmadan 2 gece önce aldım son hapı. şincik risk taşıyor muyum ben? gerçi olup olmadığınıda anlamadım ama>:S

şu olcak bu olcak korkusu taşıdını sanıyorum. herkesin bünyesi farklıdır kiminin acır kimisininde acımaz. kan gelecek diye bişeyde yok zarın esnek olabilir. vajinismusda olabilirsin. en iyisi doktora gidin eşinle ikiniz. kas gevşetici ilaç kullanarak bunu yenenleri biliyorum ama kendine yine korkutursan olmaz rahat olmaya çalış. birazda acıyacak tai elimiz kesiliyor acımıyormu sanki sabret biraz derin derin nefes al.

derin nefes işe yaramadı:) ama doktora gitmeyi bende istiyorum ancak alttan muayene etmezse. ama ozamanda nasıl anlıcak bilmiyorum

derin nefes işe yaramadı:) ama doktora gitmeyi bende istiyorum ancak alttan muayene etmezse. ama ozamanda nasıl anlıcak bilmiyorum

Bütün bayanlar muayeneye gidiyor,bunda korkulacak bir şey yok arkadaşım...
tamam hoş bir durum değil ama sağlık için mecbursunuz..
gitmeniz şart...

ben yeni evlendim aklımda bir sürü soru var ve burdan başkada öğrenebileceğim yer yok. 2 hafta oldu evleneli 8 yıldırda beraberdik ama paylaşımımız yoktu. ilk gece korkusu oldu bişi olmadı 2. gün biraz ağrım oldu sonra bidaha yapamadık. inanılmaz kasılıyorum sonrada şiddetli ağrı hissediyorum. eşim çok anlayışlı ama ona daha fazla eziyet etmek istemiyorum. kendimi dün biraz zorladım oldu gibi ama bilemiyorum. şimdi sorularıma geçeyim.
1-eskiden çok istekliydim 2 aydır yasmin kullanıyorum öpesim bile gelmiyor hemde bu kadar özgür ve kurallara uygun bi ilişki içerisindeyken. acaba yasmin bana ters etki mi yaptı isteksizlik mi yaptı? bıraksam daha güvenilir yöntem yok napcam bilemiyorum?:(

bu doğum kontrol hapından olabilir.hapların böyle etki gösterme durumu var ama yaşadığın acıdan dolayı da kendini geri çekmiş olabilirsin.yani psikolojik de olabilir.

2-bi deneme sonucu çok ağrım oldu zaten sonrasında 10 gün bişi yapmadık. kanamam olmadı. acaba olamadı mı?

bişi olmuşta olabilir olmamışta olabilir..yani olmuştur ama zar esnektir ki sen kendini bu kadar sıkarken pek esneyeceğini sanmıyorum ya neyse , o zaman kanama olmaz...yada bişi olmamıştır senin hissettiğin zarın acısıdır..açıkcası nasıl bir deneme ki bu 10 gün bişi olmamış..belkide sen kafanda büyüttün biraz

3- kızlık zarı acaba nerde nette gösterdikleri gibi yüzeydemi? kız olunca kapalı kadın olunca açık mı oluyor orası anlamadım ben?

nette bakmışsın...hemen girişte zaten..kadın olunca açık kız olunca kapalı olmaz..zaten küçük bir et parçası o..kapalı olsa biz adet kanını dışarı atanamazdık değil mi?
4-ilişki esnasında neden meni dışarı çıkıyor? yani anlamadım acaba yapamadık mı biz hala biri söylesin ya?:( doktora gitmek istemiyorum henüz. eşime korkuyorum başkasına daha çok korkarım ve bu kabusa dönüşür die korkuyorum.

canım buda normal bişi..yerçekimi etkisi ile bir kısmı dışarı çıkar..bir kısmıda yolda telef olur.) kendini kurtaranlar yumurtaya ulaşır..vee bebişşşş.)
5- biraz abes olcak ama ki buaraya kadar hepsi abesti kusura bakmayın başka seçeneğim kalmadı kimseye soramadım:( ilişkiye başlarken neden büyük acı oluyor ben anormal miyim:( yoksa vajinusmusa doğrumu gidiyorum:(

bu herkeste olur..çok kişi böyle konu açtı..ilk başlarda çok acım oluyor diye..herkes bunu yaşamıştır..zamanla bu sorun ortadan kalkmıştır..bence çok telaşlanma..doktora gittiğinde zaten istemezsen muane omazsın..sadece zara bakar o kadar..bence rahat olmaya çalış..sonuçta evlisin ve önünde uzun bir yaşam var..elbette olur bir gün..rahatlamaya çalış

bana sizin problemleriniz biraz psikolojik gibi geldi.canını biraz acımış şimdi acıyacak korkusu var heralde.

birde meninin dışarı çıkması normal.bu hepimizde oluyor.korkulacak bişey değil

5 ,nci soruna cevap:canın acıyacak diye kendini kasıyorun heralde.kendini rahat bırak ve eşin seni ilşkiye iyi hazırlasın.

bunları yaparsan cinsellikten kaçmazsın heralde.rahat ol.sadece rahat olmak yeterli

bence doktora gitmende fayda var. bizim söyleyecekelrimiz sana ne kadar faydası olabilir ki? bende geçen gün ilk kez gittim doktora hemde erkek hemde gençti kafamçokkarıştı ama adam sağolsun çok rahatlattı konuştu benimle. zaten 1 kez oraya bakıyor temasta bulunuyor sonra ilişiği kesiyor kameradan bakıyorz ekrana. biraz zorlandım çok utandım ilk seferinde ama bi daha kine o kadar utanmam herhal. alıştım artıkın kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kayganlaştırıcı kullan en azından rahatlatır mesela gliserin ya da bebe yağı ben de yasmin kullandım isteksizleştirebiliyor ama geçici ben de senle aynıı sıkıntıları yaşadım bebe yağı ile sorunu çözdüm alışana kadar sonra sorun kendiliğinden çözülüyor takma kafana meni çıkar hepimizde olur böyle hamile kalmak istiyorsan aklında olsun ayakları duvara dikersin çıkmaz o zaman ama bir dr bul kendine yeni evlisin artık enfeksiyona açık oluıyorsun sürekli bir dr olsun

bence kesinlikle bebe yağı kullanma...doktorla konuş..kayganlaştırıcı jel al..ben bebe yağı kullandım maffetti beni ki hala da sıkıntısını çekiyorum..danıştığım bir doktor da bebe yağı,vazelin falan kullanmamak lazım dedi

bence kesinlikle bebe yağı kullanma...doktorla konuş..kayganlaştırıcı jel al..ben bebe yağı kullandım maffetti beni ki hala da sıkıntısını çekiyorum..danıştığım bir doktor da bebe yağı,vazelin falan kullanmamak lazım dedi

hepinize teşekkür ediyorum bebek yağını kullandım. bence bi yere kadar çözüm oldu. kayganlaştırıcı kimyasal die almadım. bilmiyorum doğrumu yaptım. psikolojik etkisi çoktu. evimize geçereken kadını birisinin korkmuş bakışlarla korma canım kendini rahat bırak acır ama mecbur yapcaksın hadi bakalım deyip sırtımı sıvazlayınca bayaa endişelendim. galiba onun etkisi büyük bende. bugün nete girme fırsatım oldu siteye bayadır girmiyordum. herkeste aynı sıkıntılar varmış aslında. anormal olmadığıma sevindim. bi çok siteyede baktım zannımca bugün eve daha rahat gidicem. teşekkür ettim tekrardan:):teytey::enbuyukkk:

bebe yağı kimyasal değilmi? bu sorun için özel yapılmış kayganlaştırıcı dururken bebe yağı kullanırsanız başınıza çok iş açarmışsınız gibime geliyor.kayganlaştırıcı kullanın lütfen, mantar vs ile uğraşmak zorunda kalmayın.

o tayzeden de uzak dur bence o nasıl teselli vermek öyle yaaa, insanın ömrünü kısaltır böyleleri :teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
Back