Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 15 yaşındayım lisedeyim... dolayısıyla bakireyim.. akıntım ve kaşıntım var..birde bazen sanki batıyo gibi bi his oluyo o bölgelerde dünde orası ağrıdı...çok önemli birşey olabilir mi sizce? korkuyorum
hayır canım durduk yere kızlık zarına neden zarar gelsin ki.. idrar yolları iltihabıdır sanırım.. endişelenme ama kaşıntıyı da hafife alma.. muhakkak doktora git
doktorlar genç kızları bakireleri şikayetleri doğrultusunda muayene etmeden ilaç yazıyor canım endişen olmasın. ihmal etme doktora git.ilaç tedavisiyle kurtulursun inş.
çok teşekkürler...kendiliğinden geçer mi sizce? kaşıntı için mantar kremi almıştım o da epey iyi geldi..artık kaşıntı yok denecek kadar az ama sadece bugünlerde ağrı ortaya çıktı :/
çok teşekkürler...kendiliğinden geçer mi sizce? kaşıntı için mantar kremi almıştım o da epey iyi geldi..artık kaşıntı yok denecek kadar az ama sadece bugünlerde ağrı ortaya çıktı :/