• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soru

taylor27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
41
0
86
Diğer
ben 15 yaşındayım lisedeyim... dolayısıyla bakireyim.. akıntım ve kaşıntım var..birde bazen sanki batıyo gibi bi his oluyo o bölgelerde dünde orası ağrıdı...çok önemli birşey olabilir mi sizce? :( korkuyorum :50:

önemli bir şey olduğunu sanmıyorum... büyük ihtimalle iltihap vardır.. ama ihmal etme muhakkak doktora git ;)

hayır canım durduk yere kızlık zarına neden zarar gelsin ki.. idrar yolları iltihabıdır sanırım.. endişelenme ama kaşıntıyı da hafife alma.. muhakkak doktora git ;)

doktorlar genç kızları bakireleri şikayetleri doğrultusunda muayene etmeden ilaç yazıyor canım endişen olmasın. ihmal etme doktora git.ilaç tedavisiyle kurtulursun inş.

çok teşekkürler...kendiliğinden geçer mi sizce? kaşıntı için mantar kremi almıştım o da epey iyi geldi..artık kaşıntı yok denecek kadar az ama sadece bugünlerde ağrı ortaya çıktı :/

çok teşekkürler...kendiliğinden geçer mi sizce? kaşıntı için mantar kremi almıştım o da epey iyi geldi..artık kaşıntı yok denecek kadar az ama sadece bugünlerde ağrı ortaya çıktı :/

Back