- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi Yagmurceren25
-
4 yıllıksa canım artık mezun et şunu4yillik bu yüzden çok tuhaf oldum
Biz kadınların çok saygılı ve çok sevdiğini görünce çoğu erkek simariyor ne diyim ki terbiyesizİlk defa mı küfür ediyor. Her sinirlenince küfür mü edecek. Sizden sonra sıra ailenize, arkadaşlarınıza, sevdiklerinize mi gelecek.. Önlemini almaz iseniz sonu bu olacak çünkü...
Bu gidişle o olacak galiba hayvan herifin teki bu lafıyla öldürdü beni4 yıllıksa canım artık mezun et şunuyeter da.
Aptal gibi sevince böyle oluyor ben saygı duydukça bana dediğine bak aklı basina gelince özür dileyecek ama benim ne hissettiğimi anlayamaz ayrılık kelimesini kullanmaktan nefret ediyorum ama belki de bitiririm çünkü yoruldum ben daha önce eşimden ayrıldım en kötü zamanlarda yanımda oldu ona çok alıştım belkide bu yüzden ben o kelimeye kırılıp ağlarken o uyuyor bu yüzden affetmek istemiyor insan
Sevgililik falan kalmamış böyle biriyle evlenmek istemezsin gerçek yüzü çıkmış ortaya. Sana istediğini söylemekte özgür olduğu bir laçkalaşmış ilişki içindesin. Acilen kurtar kendini. Gönlünü alsa bile değişmez bunun karakteri bu. Böyle biriyle yapamazsın.Bu gidişle o olacak galiba hayvan herifin teki bu lafıyla öldürdü beni
Çok güzel konuştun ben yaptım bunu böyleYoo senin hissettiklerini gayet iyi anliyor
Senin onu terkedemeyecegini dusunuyor. Seni senden once cozmus merak etme o yuzden rahatca uyuyor. Deger veren erkek su anda tutusmustu zictim diye.
Bu kelimeyi her kadina edemez yemez yani. Ozur dilesin ne farkeder? Soylememis mi olacak ki bu cevabindan surekli boyle seyler yapip ozur dileyip affettigin somucu çıkıyor
Sen kendini buna layik gorursen emin ol sevgilin haydi haydi gorur
Çok haklısınSevgililik falan kalmamış böyle biriyle evlenmek istemezsin gerçek yüzü çıkmış ortaya. Sana istediğini söylemekte özgür olduğu bir laçkalaşmış ilişki içindesin. Acilen kurtar kendini. Gönlünü alsa bile değişmez bunun karakteri bu. Böyle biriyle yapamazsın.
Çok güzel konuştun ben yaptım bunu böyle
Kendini vazgeçilmez sanıyor bazı erkek. Öyle bir gidersin ki sana dediği kelime gibi kalır ortada. Bunun neyine kıyamıyorsun be valla seni değersizleştirmiş, biraz da kendin için yaşa. Padişahın oğlu değil ya bu da daha iyisini bulamam diyecek kadar.. Daha iyisi gelir seni bulur. Yeter ki kendine değer vererek yeniden özgüvenini kazan.Çok haklısın
Doğru yeterince yıprandımSen onu bosver. Sen kendine yapiyorsun sadece yaptigini. Bu gider baskasi gelir ama sen kendine deger vermezsen baskasi da boyle olur. Neden 2 gram deger görmek icin su an uzuluyorsun sorsana kendine?
Yillarin kimse tursusunu kurup saklayamiyor yillar zaten geciyor oyle ya da boyle
Yok çocuklarıma 23 Nisan için video yaptım onada attım oda kızdı çocukların zorla bir seyler yapması çok kötü diye bende 23 Nisan bu dedim yanlış bu yaptığın dedi sinir oldum saçmalama dedim birbirimize girdikKavganin içeriğini merak ettim yani, sen cinsellikle alakali bir sey mi dedin?
Cok zoruma gitti kendimi çok değersiz hissettimKendini vazgeçilmez sanıyor bazı erkek. Öyle bir gidersin ki sana dediği kelime gibi kalır ortada. Bunun neyine kıyamıyorsun be valla seni değersizleştirmiş, biraz da kendin için yaşa. Padişahın oğlu değil ya bu da daha iyisini bulamam diyecek kadar.. Daha iyisi gelir seni bulur. Yeter ki kendine değer vererek yeniden özgüvenini kazan.
İşte bunu biz anlıyoruz da o anlamaz.Cok zoruma gitti kendimi çok değersiz hissettim
Ona öyle bir mesaj yazmak istiyorum ki ama ne yazsam düşünüyorumİşte bunu biz anlıyoruz da o anlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?