- 24 Ağustos 2016
- 32
- 24
- 88
- 34
- Konu Sahibi Yagmurceren25
-
Çok kırıldım ciddenacık sansür neyim yok muydu yanlış okuyorum sandım ne olduğumu şaşırdım terket o adamı beyin şeylenmesi yaşıyor
Bana mı, bana niye kırılıyon gı bunu sana söyleyene kırılÇok kırıldım cidden
Cevap veremedim reis o denli ilginç bi yaklaşımArkadaşlar çok tuhaf bir soru sorucam sizlere bir erkek sevdiği kadına sik salağı demekle ne kast eder ne demek ister bu kelime nedir
Ona canım sana değilBana mı, bana niye kırılıyon gı bunu sana söyleyene kırıl
reis senden güzel açıklama bekliyoruz
Uzaklaş tatlım bu kişiden sana saygısı yok.Ona canım sana değil
Kavga ettik farklı bir sebepten bana o kelimeyi söyleyip kapattıSanırım konuyu biraz daha açmalısın
ha telefonda dedi.. resmen hakaret etmiş.. hemde henüz sevgili iken.. bence gerekli uyarıyı yapıp mesafe koymalısın.. şimdiden bu saygısızlığı sana yapıyorsa ilerisini düşünemiyorumKavga ettik farklı bir sebepten bana o kelimeyi söyleyip kapattı
Allah çarpsın ki bisey diyemedim o derece ..reis senden güzel açıklama bekliyoruz
Hemde hiç yok ben ona kötü kelime kullanırken kırılır diye korkarken onun bana dediği şeye bak yaUzaklaş tatlım bu kişiden sana saygısı yok.
Kesinlikle katılıyorum ses çıkarmazsanız eğer yüz bulur ve fazlasını yaparha telefonda dedi.. resmen hakaret etmiş.. hemde henüz sevgili iken.. bence gerekli uyarıyı yapıp mesafe koymalısın.. şimdiden bu saygısızlığı sana yapıyorsa ilerisini düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?