- 20 Ağustos 2016
- 286
- 508
- 103
- Konu Sahibi Siyahzambak6
-
Sgk nız var mı sigorta bağkur gibi,devlet hastanelerinde psikiyatri ve psikoloğ var ama önce psikiyatriye gidiyorsun o seni yönlendiriyor diye biliyorum çünkü psikiyatri bölğmüne randevu alınıyor.Iyi aksamlar. Cok bunalmis oldugum bir donemdeyim. Artik vucudum disari vuruyo ve bugun egzama yada sedef baslangici olarak krem verdi doktor.
Yazsam romon olur bir biriyle alakali olmayan bircok meseleyi icime ata ata bu hale geldim.
Sacma sapan olan isler de var icinde ama elimde degil takmamak.
Sorum su ki; ucretsiz online bir psikolog danisman bulabilirmiyim ki guvenilir.
not. Maddi imkan yok. Yuzyuze de kimseyle gorusemem. Onerileriniz icin tesekkurler simdiden
Hangi meslekten hizmeti parasız alabiliyorsunuz ki ücretsiz psikolog bulacaksınız? Hiçbir "eğitimli" psikolog babasının hayrına size terapi vermez. Bazı psikiyatri merkezleri telefonla terapi hizmeti veriyor ama o da maddiyatla olacak şeyler. Kendi kendinize iyileşmeyi beklemek de açıkçası zor, nasıl grip oluyorsanız doktora gittiğiniz gibi ruhunuz hasta olunca da ruh doktoruna gideceksiniz bunlar olması gereken şeyler lüks değil. Psikiyatrlar sigortadan karşılanıyor, herhangi bir devlet hastanesinde gidip görüşebilirsiniz.
Gercekten 'babasinin hayrina' yapan insanlar var islerini
Nadir de olsalar varlar.
Burdan sesleniyorum hic eksilmeyin. Herseyin maddiyata donustugu bu dunyada siz uzayli kalin
Kizginligim sizin kisiliginize degil...Buna kızacak bir şey yok. Avukatlar belli bir ücret karşılığı danışmanlık verir, öğretmenler ücret karşılığı ders anlatır, garson belli bir miktar karşılığı size hizmet eder. Her verilen emeğin bir bedeli vardır hanımefendi ki zaten hastanelerde ruh doktorlarına cüzi bir ücret karşılığında görünebiliyorsunuz. Ama psikologlar zaten terapi eğitimleri için çok para ödüyorlar haliyle karşılamaları için bu işi bedava yapamazlar. Dediğiniz gibi babasının hayrına yapılabilecek durumu olsa eyvallah ama yok.
Kizginligim sizin kisiliginize degil...
Cok tesekkur ederimmmmmhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...n-ile-mucadele-hikayem.1028738/#post-52638262 konu bu sonunda yapabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?